Λαμία: Κοντά στην επιστροφή του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου

Newsroom
Λαμία: Κοντά στην επιστροφή του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου

bet365

Έτοιμος να επιστρέψει στη Λαμία μετά από 3,5 χρόνια είναι ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της Superleague, υπήρξαν αρκετές εξελίξεις στη Λαμία καθώς ήρθε η απομάκρυνση του Τζιανλούκα Φέστα από την τεχνική ηγεσία αλλά η ενίσχυση του ρόστερ.

Συγκεκριμένα, ο ελληνικός σύλλογος είναι κοντά στην απόκτηση του Στάυρου Βασιλαντωνόπουλου, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τον Ατρόμητο τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Ο 30χρονος ακραίος μπακ είχε κάνει μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας ντυμένος στα χρώματα της Λαμίας, όταν έπαιξε εκεί ως δανεικός από το 2017 έως το 2019. Μάλιστα, οι εμφανίσεις του, τον καθιέρωσαν και στο ρόστερ της ΑΕΚ, αφού είχε αγωνιστεί σε 67 παιχνίδια και μέτρησε τρία γκολ με επτά ασίστ.

Τέλος, με τον Ατρόμητος έπαιξε σε 23 αγώνες, έχοντας στο ενεργητικό του ένα γκολ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα