Ζουκάνοβιτς: «Να αποκτήσουμε την νοοτροπία του νικητή στον 2ο γύρο»

Newsroom
Ζουκάνοβιτς: «Να αποκτήσουμε την νοοτροπία του νικητή στον 2ο γύρο»

bet365

Στη νοοτροπία του νικητή που πρέπει να αποκτήσει η ομάδα του στον 2ο γύρο στάθηκε ο στόπερ του Αστέρα, Έρβιν Ζουκάνοβιτς.

Ο Βόσνιος μιλώντας στην κάμερα της NOVA μετά τη νίκη επί του Ιωνικού ανέφερε τα εξής: «Σίγουρα όταν προέρχεσαι από ένα σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων, αλλά και λόγο κάποιων ατυχιών υπάρχει πίεση για να πάρεις το αποτέλεσμα. Χρειαζόμασταν το θετικό αποτέλεσμα για να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση. Στο τέλος υποφέραμε από την πίεση του αντιπάλου».

Για την επιστροφή της ομάδας από τη διακοπή του Μουντιάλ: «Το σημαντικό για εμάς είναι να αποκτήσουμε την νοοτροπία του νικητή για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Η ομάδα έχει ποιότητα και καλούς ποδοσφαιριστές για να πάρουμε θετικά αποτελέσματα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα