Οντουμπάτζο: «Σπουδαίο αποτέλεσμα, πρέπει να συνεχίσουμε να κερδίζουμε»

Οντουμπάτζο: «Σπουδαίο αποτέλεσμα, πρέπει να συνεχίσουμε να κερδίζουμε»

Newsroom
Οντουμπάτζο: «Σπουδαίο αποτέλεσμα, πρέπει να συνεχίσουμε να κερδίζουμε»

bet365

Χαρούμενος που ο Άρης πήρε τη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ, εμφανίστηκε ο Οντουμπάτζο σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι.

Ο Άρης επικράτησε με 4-0 του ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας και πήρε σημαντικό τρίποντο πριν τη διακοπή της Superleague. Ο Μόζες Οντουμπάτζο υπήρξε εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης και εμφανίστηκε πολύ ικανοποιημένος με το νικηφόρο αποτέλεσμα της ομάδας του.

«Είναι σπουδαίο αποτέλεσμα με το οποίο πηγαίνουμε στην διακοπή. Πήραμε τους τρεις βαθμούς, ήρθα από τον πάγκο, πέτυχα γκολ, δεν ξέρω αν έχει χρεωθεί σε μένα η αυτογκόλ, αλλά για μένα σημαντικό είναι πως η ομάδα κέρδισε», δήλωσε αρχικά ο Άγγλος ακραίος οπισθοφύλακας.

«Αυτά τα αποτελέσματα θα έρχονταν, παίζαμε καλά ως ομάδα τις τελευταίες εβδομάδες αλλά δεν ήμασταν τυχεροί για να σκοράρουμε. Όπως με τον ΟΦΗ. Γενικά γίνεται καλή δουλειά. Από τη μια η διακοπή έρχεται σε ένα σημείο στο οποίο έχουμε φέρει καλά αποτελέσματα αλλά από την άλλη θα είναι σημαντικό για εμάς να ξεκουραστούμε και να δούμε τις οικογένειές μας» είπε στη συνέχεια.

Τέλος, τόνισε πως είναι απαραίτητο η ομάδα να συνεχίσει να νικάει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα