Φαμπιάνο: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον φίλο του Άρη που έχασε τη ζωή του»

Φαμπιάνο: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον φίλο του Άρη που έχασε τη ζωή του»

Newsroom
Φαμπιάνο: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον φίλο του Άρη που έχασε τη ζωή του»

bet365

Ο Φαμπιάνο σκόραρε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι και μετά την εμφατική νίκη του Αρη στα Γιάννινα την αφιέρωσε στον 19χρονο φίλο της ομάδας ο οποίος πρόσφατα έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός σκόραρε το τρίτο γκολ του με τη φανέλα του Άρη, το δεύτερο διαδοχικό έπειτα από αυτό που είχε πετύχει και με τη Λαμία. «Η νίκη είναι αφιερωμένη στον φίλο του Άρη που έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα πριν από λίγες ημέρες», είπε και αναφέρθηκε στην πρόοδο της ομάδας του. «Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα γκολ σε δεύτερο ματς. Είναι όμορφο το συναίσθημα όταν βοηθάς την ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε και δύσκολες στιγμές στο ματς μετά το γκολ που πετύχαμε, συνολικά όμως είχαμε την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα».

Ο Φαμπιάνο ρωτήθηκε για τα εννιά γκολ που σημείωσε η ομάδα του στα δύο τελευταία παιχνίδια και απάντησε ότι… «ξέραμε ότι ήταν θέμα χρόνου να ξεκινήσουμε να πετυχαίνουμε γκολ», για να καταλήξει: «Τώρα στην διακοπή έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε να ξεκουραστούμε και να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα ξανά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα