Αναστασίου: «Δεν ήταν εικόνα αυτή, συγγνώμη στους φιλάθλους» (vid)

Newsroom
Αναστασίου: «Δεν ήταν εικόνα αυτή, συγγνώμη στους φιλάθλους» (vid)

bet365

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στο 0-0 με τον Λεβαδειακό.

Ο Παναιτωλικός έμεινε στο 0-0 με τον Λεβαδειακό στο Αγρίνιο και μετά το τέλος του ματς ο Γιάννης Αναστασίου μιλώντας στην Cosmote TV ζήτησε συγγνώμη από τους φίλους της ομάδας για την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του.

«Εμείς θα έπρεπε να έχουμε πάνω χέρι, αλλά ήμασταν νευρικοί. Συγγνώμη από τους φιλάθλους, δεν ήταν εικόνα αυτή. Είχαμε πρόβλημα στο να δημιουργήσουμε. Μόλις ανεβάσαμε ρυθμό, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις. Αλλά όταν χάνεις έξι κλασικές ευκαιρίες και δεν σκοράρεις τότε μόνο τους εαυτούς μας πρέπει να κατηγορούμε. Και με τον Ιωνικό συνέβη το ίδιο. Πρέπει να βελτιωθούμε εκεί. Γενικά δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος και ένα μεγάλο συγγνώμη σε όσους παρακολούθησαν το ματς», ανέφερε ο τεχνικός του Παναιτωλικού.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα