Θλίψη στον Παναθηναϊκό: Έφυγε στα 48 του χρόνια ο Ιγκόρ Σιπνιέφκσι

Θλίψη στον Παναθηναϊκό: Έφυγε στα 48 του χρόνια ο Ιγκόρ Σιπνιέφκσι

Νίκος Αθανασίου
Θλίψη στον Παναθηναϊκό: Έφυγε στα 48 του χρόνια ο Ιγκόρ Σιπνιέφκσι

bet365

Ο Ιγκόρ Σιπνιέφκσι που φόρεσε την φανέλα του Παναθηναϊκού από 1998 μέχρι και το 2001 έφυγε από την ζωή μόλις στα 48 του χρόνια, βυθίζοντας στο πένθος το πολωνικό ποδόσφαιρο.

Θλίψη στον Παναθηναϊκό και στο πολωνικό ποδόσφαιρο σκόρπισε η είδηση του θανάτου του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Ιγκόρ Σιπνιέφκσι στα 48 του χρόνια.

Ο βετεράνος άσος που φόρεσε την φανέλα του «τριφυλλιού» από το 1998 μέχρι και το 2001, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με το αλκοόλ και την κατάθλιψη και η κατάσταση της υγείας του ήταν αρκετά επιβαρυμένη.

Τα πολωνικά ΜΜΕ κατέγραψαν τον θάνατο του Σιπνιέφκσι το πρωί της Παρασκευής , ο οποίος την εποχή που έπαιζε ποδόσφαιρο θεωρούνταν ένα σπουδαίο ταλέντο, το οποίο ποτέ δεν κατάφερε να ξεφύγει από τους προσωπικούς του «δαίμονες» για να βγάλει πάνω στο χορτάρι αυτό που πραγματικά μπορούσε.

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο συστήθηκε τον Ιούλιο του 1997 για λογαριασμό της Καβάλας ενώ μετά τον Παναθηναϊκό αγωνίστηκε στον ΟΦΗ και την Καλλιθέα, καταγράφοντας και 2 συμμετοχές με την Εθνική Πολωνίας το 1999. Σταμάτησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία μόλις 33 ετών με την φανέλα της Μπούκενφλο στη Σουηδία.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα