Σισέ: «Παναθηναϊκός για πάντα θα κερδίσουμε στο ντέρμπι» (vid)

Newsroom
Σισέ: «Παναθηναϊκός για πάντα θα κερδίσουμε στο ντέρμπι» (vid)

bet365

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού ο Τζιμπρίλ Σισέ ανέφερε στον κόσμο του Παναθηναϊκού πως δεν μπορεί να είναι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ενώ εμφανίστηκε σίγουρος για νίκη στο μεγάλο ματς.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ, ένας παίκτης που αγαπήθηκε όσο ελάχιστοι από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, αλλά και ο ίδιος έφτασε στο σημείο να χτυπήσει τατουάζ το τριφύλλι, ήταν να βρίσκεται την Κυριακή στην Λεωφόρο και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να βραβευτεί από την πρώην ομάδα του μαζί με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα, τον Δημήτρη Σαραβάκο και τον Γιώργο Καραγκούνη.

Τελικά όπως ανέφερε και ο ίδιος σε μήνυμά του στο instagram δεν θα μπορέσει να είναι στο ντέρμπι, καθώς βρίσκεται στην Καραϊβική. Αναλυτικά ανέφερε στο μήνυμά του: «Καλησπέρα σας, φίλοι μου και φίλοι του Παναθηναϊκού. Έχω δεχτεί πολλά μηνύματα που με ρωτάτε για το αν θα βρεθώ στο γήπεδο για το ντέρμπι. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να είμαι εκεί, καθώς θα βρίσκομαι στην Καραϊβική. Έκανα ότι μπορούσα για να αλλάξω τις ημερομηνίες, αλλά δεν γινόταν. Πιστέψτε με όμως θα έρθω στο γήπεδο σύντομα. Ελπίζω πριν από του 2022. Όπως είπα ήθελα πολύ να είμαι εκεί, αλλά δεν μπόρεσα. Μην ξεχνάτε ότι στην Αθήνα υπάρχει μία ομάδα και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Παναθηναϊκός για πάντα: Μια πράσινη αγάπη. Αυτό το σαββατοκύριακο θα κερδίσουμε ξανά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα