ΠΑΟΚ: Χωρίς Ζίβκοβιτς, αλλά με Σοάρες-Ελ Καντουρί κόντρα στην ΑΕΚ

Newsroom
ΠΑΟΚ: Χωρίς Ζίβκοβιτς, αλλά με Σοάρες-Ελ Καντουρί κόντρα στην ΑΕΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής, με τον Ζίβκοβιτς τελικά να μένει εκτός αποστολής. Στα πλάνα του Λουτσέσκου ο Ράφα Σοάρες κι ο Ελ Καντουρί.

Ετοιμος να ταξιδέψει στην Αθήνα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Opap Arena είναι ο ΠΑΟΚ.

Ο Λουτσέσκου, τελικά, δεν υπολογίζει στον Ζίβκοβιτς, αλλά το θετικό είναι πως οι Ελ Καντουρί και Ράφα Σοάρες είναι κανονικά στα πλάνα του.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας ήταν αφιερωμένη σε κάποιες τακτικές λεπτομέρειες ενόψει του μεγάλου αγώνα, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις, μέσα από ειδικό πρόγραμμα.Οι Λευτέρης Λύρατζης και Μάριος Τσαούσης έκαναν θεραπεία, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ οι Μπράντον Τόμας και Αντρέ Βιεϊρίνια ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Σάστρε , Νάσμπεργκ , Ίνγκασον , Κουλιεράκης , Παναγιώτου , Ράφα Σοάρες , Κούρτιτς , Σβαμπ , Ντάντας , Φιλίπε Σοάρες , Ντόουγκλας , Ελ Καντουρί , Μπίσεσβαρ , Κωνσταντέλιας , Κουαλιάτα , Νάρεϊ , Ολιβέιρα , Γκορντεζιάνι .

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα