ΟΦΗ: Με Μπουζούκη και Ντουρμισάι κόντρα στον Άρη, εκτός ο Μπιφουμά

Newsroom
ΟΦΗ: Με Μπουζούκη και Ντουρμισάι κόντρα στον Άρη, εκτός ο Μπιφουμά

bet365

Ο ΟΦΗ είναι έτοιμος για το ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη (30/10, 20.30), με τους Ντουρμισάι και Μπουζούκη να είναι στην αποστολή. Εκτός πλάνων ο Μπιφουμά.

Με τον Γιάννη Μπουζούκη να επιστρέφει στην αποστολή, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό (30/10), αγώνα με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» ο ΟΦΗ.

O Ντουρμισάι προπονήθηκε κανονικά και βρίσκεται ανάμεσα στις επιλογές του προπονητή της ομάδας, Νταμπράουσκας, ο οποίος στην αυριανή αναμέτρηση θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον πάγκο του συλλόγου.

Οι Ντίκο, Νέιρα, Καμάου και Κοσμάς Τσιλιανίδης συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης, με τον Κώστα Γιαννούλη να κάνει θεραπεία. Οι παραπάνω πέντε ποδοσφαιριστές, όπως και ο επίσης τραυματίας, Γρίβας, αλλά και οι Βασίλης Σηφάκης έμειναν εκτός αποστολής. Ο Μπιφουμά κρίθηκε ανέτοιμος από τον προπονητή, ενώ ο Αποστολάκης θα είναι στην αποστολή της Κ19.

Οι 21 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη είναι οι: Στέφενς, Μανδάς, Σωτηρίου, Λάρσον, Μαρινάκης, Θοράρινσον, Μπαλογιάννης, Πασαλίδης, Διαμαντής, Βούρος, Γιουχού, Ντιουσέ, Περέα, Μεγιάδο, Στάικος, Μπουζούκης, Ντζου, Τοράλ, Ντουρμισάι, Γκερέρο, Θεοδοσουλάκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα