Παναθηναϊκός: Η αποστολή κόντρα στον Βόλο, έμεινε εκτός ο Πούγγουρας

Newsroom
Παναθηναϊκός: Η αποστολή κόντρα στον Βόλο, έμεινε εκτός ο Πούγγουρας

bet365

Γνωστές έγιναν οι επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το παιχνίδι κόντρα στον Βόλο, με τον Αχιλλέα Πούγγουρα να μένει εκτός αποστολής.

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στον Βόλο για την 10η αγωνιστική της Superleague στο Πανθεσσαλικό θεωρείται κομβικό για τους «πράσινους», κάτι που φαίνεται από το πόσοι οπαδοί της ομάδας θα βρεθούν στο γήπεδο, και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε γνωστή την αποστολή που θα έχει μαζί του.

Πέρα από τους Αϊτόρ και Τρουιγιέ, που ήταν γνωστό πως δεν θα είναι στη διάθεση του έμπειρου κόουτς, εκτός αποστολής έμεινε και ο Αχιλλέας Πούγγουρα μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσε.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Σαβιέρ, Βέρμπιτς, Καμπετσής

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με τη μεσημεριανή προπόνηση της Παρασκευής στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Βόλο.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι. Θεραπεία ακολούθησε ο Πούγγουρας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τους 22 ποδοσφαιριστές που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Σαβιέρ, Βέρμπιτς, Καμπετσής

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα