ΑΕΚ: Μέσα Άμραμπατ, Μοχαμαντί και Χατζισαφί για ΠΑΟΚ, πρόβλημα με Μάνταλο

ΑΕΚ: Μέσα Άμραμπατ, Μοχαμαντί και Χατζισαφί για ΠΑΟΚ, πρόβλημα με Μάνταλο

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Μέσα Άμραμπατ, Μοχαμαντί και Χατζισαφί για ΠΑΟΚ, πρόβλημα με Μάνταλο

bet365

Οι Άμραμπατ, Μοχαμαντί και Χατζισαφί έθεσαν υποψηφιότητα για την αποστολή της ΑΕΚ στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Πρόβλημα με Μάνταλο που ένιωσε ενόχληση στον τετρακέφαλο, ατομικό συνέχισαν Τσούμπερ και Φαν Βέερτ.

Πολύ θετικά νέα είχε ο Ματίας Αλμέιδα στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής στα Σπάτα με την οποία η ΑΕΚ μπήκε στην τελική ευθεία για το μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην OPAP Arena.

Ο Αργεντινός τεχνικός της Ένωσης είδε τους Άμραμπατ, Μοχαμαντί και Χατζισαφί να ξεπερνούν πλήρως τους μυϊκούς τραυματισμούς που αντιμετώπιζαν και να προπονούνται κανονικά. Και οι τρεις έδωσαν μάχη με τον χρόνο για να είναι τουλάχιστον στον πάγκο και τα κατάφεραν, κάτι που σημαίνει ότι είναι πλέον στη διάθεση του Αλμέιδα ο οποίος θα έχει λύσεις στην αποστολή.

Αντίθετα ένα πρόβλημα προέκυψε με τον Μάνταλο, ο οποίος ένιωσε ενόχληση στον αριστερό τετρακέφαλο και για να μην ρισκάρει ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Μένει πλέον να φανεί η κατάστασή του στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου για να αποφασιστεί αν θα είναι διαθέσιμος.

Όσο για τους Τσούμπερ και Φαν Βέερτ, αμφότεροι συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα. Οι κιτρινόμαυροι θα προπονηθούν ξανά στα Σπάτα το απόγευμα του Σαββάτου στις 18:00 και έπειτα ο Αλμέιδα θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Η λογική λέει ότι ο Αλμέιδα θα βασιστεί στην ενδεκάδα της Λιβαδειάς, με τον Αθανασιάδη στο τέρμα, τους Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Ρότα στην άμυνα, τους Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς και Ελίασον στη μεσαία γραμμή με τον Πινέδα μπροστά τους και τον Αραούχο με τον Λιβάι Γκαρσία στην κορυφή της επίθεσης. Θα πρέπει να περιμένουμε πάντως και την τελευταία προπόνηση του Σαββάτου, όπου θα βγουν και τα οριστικά συμπεράσματα για τα πλάνα του Αργεντινού τεχνικού ενόψει ΠΑΟΚ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα