Μπέος: «Από τα 15 χιλ. εισιτήρια που έχουν πουληθεί, τα 10χιλ. είναι σε φίλους του Παναθηναϊκού»

Newsroom
Μπέος: «Από τα 15 χιλ. εισιτήρια που έχουν πουληθεί, τα 10χιλ. είναι σε φίλους του Παναθηναϊκού»

bet365

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε στην ΕΡΑΣΠΟΡ και την εκπομπή του Βαγγέλη Ιωάννου κάνοντας έκκληση στους φίλους του Παναθηναϊκού που θα πάνε στο Βόλο να σεβαστούν την πόλη τονίζοντας πως ο ίδιος δεν κοιμάται από το άγχος.

Ο πρόεδρος του ΝΠΣ Βόλος και δήμαρχος της πρωτεύουσας της Μαγνησίας αναφέρθηκε τόσο στην εντυπωσιακή φετινή πορεία του Βόλου τονίζοντας πως σε άλλη χώρα τα μέχρι τώρα αποτελέσματά του θα χαρακτηρίζονταν πορεία πρωταθλητισμού όσο και στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς που έχει αλλάξει τον Παναθηναϊκό.

Φυσικά δεν παρέλειψε να ζητήσει και πάλι από τους φίλους του Παναθηναϊκού να μην δημιουργήσουν προβλήματα όταν έρθουν στην πόλη και επεσήμανε πως η απόφαση αυτή που πήρε δεν τον αφήνει να κοιμάται τα βράδια λόγω του άγχους μη συμβεί κάτι.

Όπως είπε από τα 15 χιλ. εισιτήρια που έχουν προπωληθεί μέχρι στιγμής τα 10 χιλ. έχουν πάει στα χέρια των φιλάθλων του Παναθηναϊκού και τα υπόλοιπα 5 σε Βολιώτες φιλάθλους.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος:

Για την εντυπωσιακή πορεία της ομάδας του Βόλου:

«Για να είμαι ειλικρινής δεν το περιμέναμε ούτε εμείς. Ξέραμε ότι θα κάνουμε καλή πορεία όπως κάνουμε όλα τα χρόνια που βρισκόμαστε στη Σούπερ Λίγκα, αλλά δεν πιστεύαμε ότι θα κάνουμε για παράδειγμα «διπλό» στην ΑΕΚ αλλά ούτε και ότι θα χάσουμε από τον ΟΦΗ που έκανε μία φάση.

Αν ήμασταν σε μία άλλη χώρα θα μιλάγαμε για πρωταθλητισμό, αλλά…

Το μυστικό είναι ότι είμαστε μία ομάδα που αγωνίζεται χωρίς άγχος και δεν υπάρχει η πίεση. Εδώ ότι και να γίνει ο κόσμος θα χειροκροτήσει τους ποδοσφαιριστές».

Για τον Πάολο Φερνάντες και το ενδεχόμενο να παραμείνει στην ομάδα και μετά τον Ιανουάριο:

«Δεν έχουμε κάνει καμία προσπάθεια να παραμείνει ο Πάολο στον Βόλο και μετά τον Ιανουάριο γιατί και προσπάθεια να κάναμε θα έπεφτε στο κενό γιατί η ΑΕΚ δεν έχει παίκτη σαν τον Φερνάντες.

Αλλωστε έχουμε ήδη βρει τον αντικαταστάτη του Πάολο. Υπάρχει ο Αντονι Νοκέρ και έρχεται κι άλλος παίκτης από την Αργεντινή».

Για τον Παναθηναϊκό:

«Ο Παναθηναϊκός έχει την ευτυχία να έχει έναν εξαιρετικό προπονητή που συγχρόνως είναι και εξαιρετικός άνθρωπος. Του είχα πει στο φιλικό που κάναμε το καλοκαίρι ότι αν πάρει 3 παίκτες θα πάει για πρωτάθλημα, Ο Γιοβάνοβιτς, έχει καταφέρει να φτιάξει ένα σύνολο που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο και είναι ομάδα όπου μέχρι το τέλος θα παλέψει για τη νίκη. Όπως δείχνει η κατάσταση θεωρώ ότι η μάχη του πρωταθλήματος θα παιχθεί μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ».

Για τον αγώνα Βόλος – Παναθηναϊκός:

«Ο Βόλος είναι μία καινούργια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο. Και εμείς βέβαια ονειρευόμαστε και αυτό δεν μπορεί να μας το στερήσει κανείς, αλλά είναι διαφορετικά τα μεγέθη του Βόλου με τον Παναθηναϊκό. Άλλο μπάτζετ, άλλη φανέλα, άλλη ιστορία. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας τεράστιος οργανισμός. Ο Βόλος τώρα αρχίζει να… περπατάει».

Για τον Κώστα Μπράτσο:

«Είναι ένας νέος αξιόλογος προπονητής τον οποίο πιστεύω πολύ. Εχει τεράστιες γνώσεις για το ποδόσφαιρο, αγαπάει αυτό που κάνει και θα κάνει μεγάλη καριέρα».

Για τα μέτρα ασφαλείας του Σαββατιάτικου αγώνα:

«Θα σας πω μόνο αυτό: Δεν κοιμάμαι το βράδυ.

Πήρα μία απόφαση πρώτα ως Δήμαρχος και μετά ως παράγοντας να διαθέσω εισιτήρια στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Πιστεύω ότι και γήπεδο χωρητικότητας 30.000 θεατών να είχαμε, θα γέμιζε.

Μέχρι τώρα έχουν προπωληθεί 15.000 εισιτήρια. 10.000 από τους φίλους του Παναθηναϊκού και 5.000 από τους Βολιώτες φιλάθλους. Ωστόσο, δεν θέλω να ξεφύγουμε από τις 17.000 θεατές, ώστε να υπάρχει μία άνεση στις εξέδρες.

Κάνω έκκληση στους φίλους του Παναθηναϊκού να μην δημιουργήσουν το παραμικρό. Με μεγάλη μας χαρά θα φιλοξενηθούν στην πόλη μας αλλά δεν πρέπει να συμβεί το παραμικρό. Είναι ένας αγώνας και τίποτα άλλο.

Ο Βόλος δεν έχει καμία αντιπαλότητα. Ας δώσουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού το παράδειγμα.

Εχω ήδη ζητήσει με επιστολή μου από την αστυνομία, αν ο μη γένοιτο γίνει κάτι να μην χρησιμοποιήσει σε καμία περίπτωση χημικά γιατί θα υπάρχουν οικογένειες. Αν πάει να ξεφύγει η κατάσταση να παρέμβει πυροσβεστικά ο διπλανός μας.

Το στοίχημα μου είναι να μην συμβεί το παραμικρό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα