Λεβαδειακός: «Ανοίγει και δεύτερη θύρα για τους φίλους της ΑΕΚ»

Newsroom
Λεβαδειακός: «Ανοίγει και δεύτερη θύρα για τους φίλους της ΑΕΚ»

bet365

Ο Λεβαδειακός ενημέρωσε πως θα ανοίξει κι άλλη θύρα για τους οπαδούς της ΑΕΚ, αφού εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια της πρώτης.

Η ομάδα της Λιβαδειάς θα θέσει στην διάθεση των «κιτρινόμαυρων» και την θύρα 5 του Δημοτικού Σταδίου της Λιβαδειάς για τον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων την Δευτέρα (22/10), αφού τα εισιτήρια στην θύρα 4, που είχε παραχωρηθεί αρχικά, έκαναν... φτερά.

Η τιμή των εισιτηρίων στη νέα θύρα θα είναι 25 ευρώ.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Λεβαδειακού:

«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια της Θύρας 4 και θα ανοίξει και η Θύρα 5 για τους φιλάθλους της ΑΕΚ, στην τιμή των 25 ευρώ, ενόψει του αγώνα της Δευτέρας (24/10, 18:00) για την 9η αγωνιστική της Super League, στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς.

Η πώληση των εισιτηρίων γίνεται από το APOL Store στην πλατεία Μαγιάκου (Ταμπάχνα).

Ώρες λειτουργίας: Σάββατο και Κυριακή από τις 10:00 έως τις 20:00 και τη Δευτέρα (ημέρα του αγώνα) από τις 09:00 έως τις 16:00.

Σημειώνεται ότι η έκδοση των εισιτηρίων θα γίνεται με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και ΑΜΚΑ.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΘΥΡΑ 1: 25€
ΘΥΡΑ 3 Betshop: 25€
ΘΥΡΑ 2 VIP: 50€
ΘΥΡΑ 4: 20€ (εξαντλήθηκαν)
ΘΥΡΑ 5: 25€

Συστήνεται στους φιλάθλους να προμηθευτούν το εισιτήριό τους εγκαίρως από το APOL Store, καθώς την ημέρα του αγώνα θα παραμείνουν κλειστά τα εκδοτήρια.

Τα παιδιά και οι νέοι έως 13 ετών θα μπορούν να εισέρχονται ΔΩΡΕΑΝ μόνο στις θύρες 1 & 3 Betshop, αφού πρωτίστως έχουν προμηθευτεί το εισιτήριό τους με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Επιπλέον, συνεχίζεται και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε από το APOL Store έως και την Κυριακή στις 14:00».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα