Super League: Δοκιμασία στο Αγρίνιο για τον Ολυμπιακό, ενδιαφέρον ματς στο Περιστέρι

Newsroom
Super League: Δοκιμασία στο Αγρίνιο για τον Ολυμπιακό, ενδιαφέρον ματς στο Περιστέρι

bet365

Δύο παιχνίδια διεξάγονται για την 9η αγωνιστική της Super League το Σάββατο (22/10) με τον Ατρόμητο να υποδέχεται τον Βόλο και τον Παναιτωλικό να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό.

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Super League ανοίγει στις 19:00 στο Περιστέρι, εκεί όπου ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει τον Βόλο (NovaSports2) σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι καθώς αμφότερες οι ομάδες δείχνουν ένα όμορφο αγωνιστικό πρόσωπο μέχρι στιγμής. Ο Ατρόμητος ηττήθηκε δύσκολα από την ΑΕΚ την περασμένη αγωνιστική, παίρνοντας μεσοβδόμαδα στην παράταση την πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Πρόκριση πανηγύρισε και ο Βόλος με άνετο τρόπο επί του Ιωνικού, με την ομάδα της Μαγνησίας να προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα σκαρφαλώνοντας στη 3η θέση.

Μοναδική απουσία στον Ατρόμητο είναι ο Δημήτρης Χατζηισαΐας. Ο Κρις Κόουλμαν πήρε όλους τους υπόλοιπους παίκτες στην αποστολή, στην οποία βρίσκονται οι Γιαννιώτης, Μάριτς, Σάλτας, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Σουάρεθ, Στρούγγης Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ, Τζοβάρας, Φριντζόνσον, Οικονομίδης, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Μουνίθ, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κλωναρίδης, Κιάρτανσον, Ροτάριου.

Ο Κώστας Μπράτσος στον Βόλο βλέπει τους Κλέιμαν και Τάχατο να επιστρέφουν. Εκτός είναι ο Μπατόκιο και ο Βίκτορ Φερνάντεθ. Στην αποστολή μπήκαν οι Κλέιμαν, Κότνικ, Τάχατος, Αλχο, Ουές, Σιέλης, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα, Λυμπεράκης, Τσοκάνης, Ματίγια, Μπαριέντος, Μεταξάς, Μεσκίδα, Ντέλετιτς, Φερνάντες Πάολο, Νοκέρ, Οζέγκοβιτς, Κούτσιας.

Μισή ώρα αργότερα στις 19:30 ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Ολυμπιακό (CosmoteSport1) στο Αγρίνιο. Τα «καναρίνια» έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα την περασμένη αγωνιστική, αλλά μεσοβδόμαδα έμειναν εκτός Κυπέλλου στη διαδικασία των πέναλτι από την Καλαμάτα. Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν με 2-1 από τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» κάτι που κόστισε καθώς έχασαν κι άλλο έδαφος μένοντας δέκα βαθμούς μακριά από την κορυφή και τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Αρκετά τα προβλήματα για τον Γιάννη Αναστασίου στον Παναιτωλικό καθώς μετά τους Νταγκό, Ανέστη και Καρέλη (τραυματίες και τιμωρημένος αντίστοιχα), νοκ άουτ από το ματς τέθηκε και ο Μπακάκης. Που ναι μεν δεν έχει κάτι το πολύ σοβαρό, όμως δεν μπορεί να αγωνιστεί, όπως και ο νεαρός χαφ Ξενιτίδης. Ετσι η αποστολή των «κυανοκίτρινων» αποτελείται από τους Αποστολάκη, Χουχούμη, Μλάντεν, Βαρόνε, Πέδρο, Ντίας, Χατζηθεοδωρίδη, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Λάρσον, Μάρτενσον, Φλόρες, Κολοβό, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Στεργιάκη, Τσιγγάρα, Μαλή, Λιάβα, Κοντογιάννη.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται για πρώτη φορά φέτος ο Φορτούνης. Να θυμίσουμε πως το τελευταίο παιχνίδι του Έλληνα μεσοεπιθετικού με τα «ερυθρόλευκα» σε επίσημο ματς, ήταν κόντρα στην ΑΕΚ στις 17 Μαΐου. Από εκεί και πέρα, ο Μίτσελ συμπεριέλαβε κανονικά τον Μπιέλ παρότι είχε μείνει εκτός κόντρα στην Καραμπάγκ όπως και τον Άβιλα που ξεπέρασε τον τραυματισμό του ενώ εκτός έμειναν οι Ουί-Τζο Χουάνγκ, Σισέ, Μπα, Μαρσέλο, Βρσάλικο και Τζολάκης. Εκτός από τον πρώτο, όλοι οι άλλοι ταλαιπωρούνται με τραυματισμό. Στην ερυθρόλευκη αποστολή βρίσκονται οι Άβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Στουρνάρας, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα