Εθνική ομάδα: Οι Μάνταλος, Κουρμπέλης και Χατζηδιάκος μιλούν για τους σοβαρούς τραυματισμούς τους (vid)

Newsroom
Εθνική ομάδα: Οι Μάνταλος, Κουρμπέλης και Χατζηδιάκος μιλούν για τους σοβαρούς τραυματισμούς τους (vid)

bet365

Οι Πέτρος Μάνταλος, Δημήτρης Κουρμπέλης και Παντελής Χατζηδιάκος μιλούν στην κάμερα για τις επώδυνες εμπειρίες που βίωσαν κατά του σοβαρούς τραυματισμούς τους.

Οι τρεις άσοι της Εθνικής ομάδας, αλλά και των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και Άλκμααρ αντίστοιχα παραχώρησαν συνεντεύξεις στο επίσημο κανάλι της Εθνικής στο Youtube και μοιράστηκαν με τον κόσμο τις επώδυνες, ψυχικά και σωματικά, εμπειρίες τους από τους σοβαρούς τραυματισμούς που είχαν στην καριέρα τους.

Ο Πέτρος Μάνταλος αναφέρθηκε στις δύο ρήξεις πρόσθιων χιαστών, από μία σε κάθε γόνατο (2015 στο αριστερό και 176 μέρες εκτός και 2017 στο αριστερό και 174 μέρες εκτός), ο Δημήτρης Κουρμπέλης για το σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών που τον κράτησε εκτός αγωνιστικών χώρων για 425 μέρες και ο Παντελής Χατζηδιάκος στη ρήξη πρόσθιου χιαστού που υπέστη στο αριστερό του γόνατο, η οποία τον άφησε εκτός για 278 μέρες.

Δείτε το συγκινητικό αυτό βίντεο:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα