Παναθηναϊκός: Καλεσμένος των «πρασίνων» με τον Ολυμπιακό ο Σισέ

Παναθηναϊκός: Καλεσμένος των «πρασίνων» με τον Ολυμπιακό ο Σισέ

Newsroom
Παναθηναϊκός: Καλεσμένος των «πρασίνων» με τον Ολυμπιακό ο Σισέ

bet365

Το παρών στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 11η αγωνιστική (06/11) της Superleague θα δώσει ο Τζιμπρίλ Σισέ, που προσκλήθηκε από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο λόγος της παρουσίας του Γάλλου επιθετικού στο μεγάλο ματς μεταξύ των «αιωνίων» είναι πιθανότατα η βράβευσή του από την «πράσινη» ΠΑΕ στο πλαίσιο των βραβεύσευων των παλαιμάχων, που τίμησαν την φανέλα του «τριφυλλιού», οι οποίες ξεκίνησαν από την αρχή της χρονιάς σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Σισέ αποδέχθηκε την πρόσκληση των «πρασίνων» και θα δώσει το παρών στο «Απότστολος Νικολαΐδης για το ματς με τον Ολυμπιακό, ωστόσο το σημερινό του ποστάρισμά στο Twiter, ίσως γέρνει την πλάστιγγα προς την θετική πλευρά του σεναρίου.

Ο Γάλλος πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού ανέβασε σήμερα (21/10) μία φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Twitter, με τον ίδιο να πανηγυρίζει γκολ σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

#panathinaikos pic.twitter.com/5k4D1v7zBd

— Djibril Cisse (@DjibrilCisse) October 21, 2022

Μαζί του στο παιχνίδι αυτό θα βραβευτούν επίσης και οι Σαραβάκος, Καραγκούνης, Ρότσα και Ζάετς.

Φυσικά, η επιλογή του συγκεκριμένου αγώνα δεν έγινε τυχαία, αφού το γήπεδο θα είναι κατάμεστο και ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι ένας από τους αγαπημένους ξένους παίκτες της «πράσινης» εξέδρας ενώ έχει χαραχθεί και στην μνήμη της η τρομερή ανατροπή, που είχαν πετύχει οι «πράσινοι» στο ΟΑΚΑ απέναντι στους «ερυθρόλευκους» με δύο γκολ του Γάλλου σέντερ φορ.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ φόρεσε 89 φορές την φανέλα του Παναθηναϊκού σκοράροντας 55 τέρματα και δίνοντας 16 ασίστ σε περισσότερα από 7,5 χιλ. αγωνιστικά λεπτά ενώ κατέκτησε κι ένα νταμπλ τη σεζόν 2009-2010. Μάλιστα αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Super League και τις δύο χρονιές που συμμετείχε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα