Φορτούνης: Επιστροφή στην αποστολή του Ολυμπιακού

Newsroom
Ο Κώστας Φορτούνης επιστρέφει στην αποστολή του Ολυμπιακού και θα είναι στα πλάνα του προπονητή του για πρώτη φορά φέτος, απέναντι στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (22/10, 19.30).

Στην αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται για πρώτη φορά φέτος ο Κώστας Φορτούνης με τον Μίτσελ να τον υπολογίζει για παιχνίδι του Σαββάτου (22/10) κόντρα στον Παναιτωλικό.

Να θυμίσουμε πως το τελευταίο παιχνίδι του Έλληνα μεσοεπιθετικού με τα «ερυθρόλευκα» σε επίσημο ματς, ήταν κόντρα στην ΑΕΚ στις 17 Μαϊου.

Από εκεί και πέρα, ο Ισπανός προπονητής συμπεριέλαβε κανονικά τον Πεπ Μπιέλ παρότι είχε μείνει εκτός κόντρα στην Καραμπάγκ όπως και ο Άβιλα που ξεπέρασε τον τραυματισμό του ενώ εκτός έμειναν οι Ουί-Τζο Χουάνγκ, Παπέ Αμπού Σισέ, Ουσεϊνού Μπα, Μαρσέλο, Βρσάλικο και Κωνσταντίνος Τζολάκης. Εκτός από τον πρώτο, όλοι οι άλλοι ταλαιπωρούνται με τραυματισμό.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, ο Πασχαλάκης αναμένεται να ξεκινήσει ως βασικός κάτω από τα δοκάρια ενώ υπάρχει πιθανότητα να δούμε για πρώτη φορά φέτος βασικό τον Σαμασέκου καθώς ο Εμβιλά προορίζεται για τα στόπερ. Τέλος, ο Σεντρίκ Μπακαμπού έχει προβάδισμα για την κορυφή της επίθεσης έναντι του Ελ Αραμπί.

Αναλυτικά η αποστολή στην οποία είναι κι ο Κώστας Φορτούνης:

«Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Σάββατο (22/10, 19:30) τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League (Cosmote TV, επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ). Η προετοιμασία των πρωταθλητών ολοκληρώθηκε με προπόνηση που έγινε την Παρασκευή (21/10) στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο προπονητής κ. Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Άβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Στουρνάρας, Βαλμπουενά, Βρουσάι