Λεβαδειακός: Επένδυση με επαγγελματίες τους 16χρονους Τσάρα και Βέρρη

Newsroom
Λεβαδειακός: Επένδυση με επαγγελματίες τους 16χρονους Τσάρα και Βέρρη

bet365

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός έκανε επίσημα γνωστό πως έκανε επαγγελματικά συμβόλαια στους 16χρονους Νίκο Τσάρα και Κωνσταντίνο Βέρρη.

Η ανακοίνωση του Λεβαδειακού:

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων με δύο εξαιρετικά ταλαντούχους 16χρονους ποδοσφαιριστές, τους Νίκο Τσάρα και Κωνσταντίνο Βέρρη. Ο Λεβαδειακός στηρίζει έμπρακτα τα παιδιά της Ακαδημίας του, κάνοντας επαγγελματίες δύο ιδιαίτερα ταλαντούχους ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής μας.

Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός Νίκος Τσάρας (13/3/2006) και ο δεξιός μπακ Κωνσταντίνος Βέρρης (7/6/2006) συμμετείχαν το τελευταίο διάστημα στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, έχοντας ξεχωρίσει με τα προσόντα τους στην εξαιρετική Κ17 του Λεβαδειακού, που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League.

Τόσο ο Νίκος Τσάρας όσο και ο Κωνσταντίνος Βέρρης αποτελούν ανακαλύψεις του τμήματος σκάουτινγκ του συλλόγου μας, ερχόμενοι στον Λεβαδειακό το καλοκαίρι του 2022 από τη Λαμία και τη Θεσσαλονίκη αντίστοιχα. Ο Λεβαδειακός θα συνεχίσει να στηρίζει τα δικά του παιδιά, αποδεικνύοντας ότι έχει ένα στέρεο παρόν, αλλά κι ένα λαμπρό μέλλον.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ2

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα