Παναιτωλικός: «Ναι στη μετακίνηση οπαδών, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις»

Newsroom
Παναιτωλικός: «Ναι στη μετακίνηση οπαδών, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις»

bet365

Ο Παναιτωλικός έκανε γνωστό πως η «Θύρα 3» του γηπέδου του θα βρίσκεται στη διάθεση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας, αρκεί να δώσει και εκείνη εισιτήρια στα «καναρίνια» αλλά και να αναλάβει την ευθύνη μετακίνησης του κόσμου της.

Θέση υπέρ της μετακίνησης φιλάθλων και στις εκτός έδρας αναμετρήσεις πήρε ο Παναιτωλικός, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Οπου τα «καναρίνια» έκαναν γνωστό πως η «Θύρα 3» του γηπέδου τους θα είναι στη διάθεση των φίλων της εκάστοτε φιλοξενούμενης ομάδας, αρκεί η ίδια να προσφέρει και στους «κυανοκίτρινους» εισιτήρια στον αγώνα που θα είναι εκείνη γηπεδούχος και παράλληλα, όπως ανέφερε σχετικά, «να αναλάβει την ευθύνη της μετακίνησης και τη διάθεση των εισιτηρίων στους φιλάθλους της, χωρίς να ξεπερνιέται ο αριθμός των θέσεων».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Παναιτωλικός είχε ανέκαθεν ξεκάθαρη θέση για την φιλοξενία των ομάδων που αγωνίζονται στο γήπεδό μας και την εξέφρασε έμπρακτα. Και προς τις αποστολές των αντιπάλων ομάδων και των φιλάθλων τους.

Η Θύρα 3 διατέθηκε γι’ αυτό το λόγο, αλλά στην πορεία αναγκαστήκαμε να αναθεωρήσαμε τη θέση μας, επειδή στο παρελθόν υπήρξαν περιπτώσεις ομάδων που δεν τήρησαν τα στοιχειώδη.

Διαπιστώνουμε ότι οι οργανωμένοι φίλαθλοι πολλών ομάδων έχουν ανοίξει διάλογο και καταθέτουν απόψεις προς αυτή την κατεύθυνση, διεκδικώντας το δικαίωμα της ελεύθερης μετακίνησης, ενώ η μεταξύ τους επικοινωνία έχει βοηθήσει στην ταυτόχρονη παρουσία τους στις κερκίδες με άψογη συμπεριφορά και αλληλοσεβασμό. Όπως για παράδειγμα η παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων στους εκτός έδρας αγώνες του Παναιτωλικού με τον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης ή στο Αγρίνιο στον αγώνα με τον Άρη.

Για τους λόγους αυτούς, επιθυμία μας παραμένει η διάθεση της Θύρας 3 σε φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας (αντιστοιχεί στο 5% της χωρητικότητας του γηπέδου μας), με ανταπόδοση σε αντίστοιχο ποσοστό της φιλοξενίας των φιλάθλων του Παναιτωλικού στα γήπεδά τους. Με προϋπόθεση η φιλοξενούμενη ομάδα να αναλάβει την ευθύνη της μετακίνησης και τη διάθεση των εισιτηρίων στους φιλάθλους της, χωρίς να ξεπερνιέται ο αριθμός των θέσεων.

Με αυτές τις προϋποθέσεις θέτουμε στη διάθεση των ομάδων που θα αγωνιστούν στο γήπεδό μας από εδώ και εμπρός τη Θύρα 3.

Πιστεύουμε ότι το ποδόσφαιρό μας έχει ανάγκη την μετακίνηση των φιλάθλων και στους εκτός έδρας αγώνες των ομάδων τους, αρκεί να γίνεται με σαφείς όρους.

Ελπίζουμε η κίνησή μας να βοηθήσει στην ανάδειξη αυτής της αναγκαιότητας και να γίνουν βήματα βελτίωσης του θεσμικού πλαισίου που υφίσταται σήμερα, επιτρέποντας περισσότερες και (με υπεύθυνη στάση όλων μας) πιο ασφαλείς μετακινήσεις φιλάθλων, οι οποίοι θα ξαναδώσουν πνοή στα γήπεδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα