Παναθηναϊκός: «Ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Ζοάο Αμαράλ» (vid)

Παναθηναϊκός: «Ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Ζοάο Αμαράλ» (vid)

Σωτήρης Μυκονίου
Παναθηναϊκός: «Ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Ζοάο Αμαράλ» (vid)

bet365

Σύμφωνα με την πολωνική ιστοσελίδα «sportowefakty», ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μεταξύ των ομάδων που ενδιαφέρονται για την περίπτωση του Ζοάο Αμαράλ.

Ο 31χρονος Πορτογάλος επιθετικός μέσος ήταν από τα βασικά «γρανάζια» της Λεχ Πόζναν την περσινή σεζόν, όμως φέτος δεν παίρνει τον ίδιο χρόνο συμμετοχής. Μπορεί να έχει ήδη φέτος πραγματοποιήσει 22 συμμετοχές έχοντας σκοράρει τρία τέρματα και μοιράσει τρεις ασίστ, όμως ο χρόνος συμμετοχής του κυμαίνεται μόλις στα 1.200 αγωνιστικά λεπτά.

Η κατάσταση αυτή που επικρατεί με τον Ζοάο Αμαράλ έχει τραβήξει τα βλέμματα ομάδων του εξωτερικού που τον παρακολουθούν εδώ και λίγο καιρό. Μεταξύ αυτών, όπως αποκαλύπτει το πολωνικό μέσο, είναι ο Παναθηναϊκός, η κυπριακή Πάφος και η Ίντερ Μαϊάμι του Ντέβιντ Μπέκαμ. Μάλιστα, ο Πολωνός ρεπόρτερ Πιοτρ Κοζμίνσκι ανάφερει πως ίσως υπάρξει κινητικότητα για τον παίκτη από την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο 31χρονος Πορτογάλος έχει συμβόλαιο με την Λεχ Πόζναν μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν η πρόθεση των ομάδων αυτών είναι να τον αποκτήσουν αρχικά ως δανεικό ή κατευθείαν με κανονική μεταγραφή.

Σύμφωνα με το Transfermarkt, στο συμβόλαιο των δύο πλευρών εμπεριέχεται και οψιόν αγοράς για έναν ακόμη χρόνο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα