ΠΑΟΚ: Η στιγμή της έντασης και η αποχώρηση του Λουτσέσκου από την συνέντευξη Τύπου (vid)

Newsroom
ΠΑΟΚ: Η στιγμή της έντασης και η αποχώρηση του Λουτσέσκου από την συνέντευξη Τύπου (vid)

bet365

Βίντεο από την ένταση κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου που οδήγησαν στην αποχώρηση του Ρουμάνου τεχνικού.

Επεισοδιακή ήταν η συνέντευξη Τύπου του χθεσινού ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει εκνευρισμένος ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Όλα ξεκίνησαν με την παρακάτω ερώτηση που έγινε στον τεχνικό του «δικεφάλου»: «Θέλω λίγο να μας πει, γιατί ο Ολυμπιακός έχει φέρει παίκτες όπως ο Χάμες Ροντρίγκεζ, ο Μαρσέλο, ο Μπακαμπού, αν αξίζουν τέτοιο ποδόσφαιρο που έπαιξε ο ΠΑΟΚ, με σκληρότητα και αντιεπαγγελματικό;».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, απάντησε λέγοντας: «Παίξαμε αντιαθλητικά σήμερα; Σας κλωτσήσαμε», ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Νομίζω θα έπρεπε να ντρέπεστε και εσείς και η Ομοσπονδία και οποιαδήποτε επιτροπή διαιτησίας. Νομίζω πως δεν αντικατοπτρίζει αυτό που λέτε την πραγματικότητα. Σήμερα δεν δόθηκε ένα πέναλτι στην ομάδα μας που είναι δέκα φορές πιο πέναλτι από άλλα πέναλτι που δίνονται, ειδικά σε ομάδες της Αθήνας. Τα πέναλτι δίνονται, παίρνονται πίσω από το VAR. Δεν ξέρω τι συζητάνε μεταξύ τους οι διαιτητές. Θα πρέπει να καταλάβετε καλύτερα και να κάνετε τη δουλειά σας από τα να ρωτάτε αυτά τα πράγματα. Είδα απίστευτα πράγματα. Δείτε ποια είναι η πραγματικότητα παιδιά, μην επιτίθεστε στον ΠΑΟΚ. Το μόνο που λείπει είναι να φυσήξει αέρας και να δοθεί πέναλτι στις ομάδες της Αθήνας. Οπότε θα πρέπει να σκεφτείτε καλύτερα πως πηγαίνουν τα παιχνίδια. Παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο σήμερα, κερδίσαμε ένα παιχνίδι...».

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ένας εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου του ΠΑΟΚ, ζητώντας να υπάρξουν ερωτήσεις καθαρά για τον αγώνα. Ο επόμενος δημοσιογράφος όμως που πήρε το λόγο, ξεκίνησε λέγοντας: «Θα ήθελα να έχετε λίγο περισσότερο σεβασμό για τους δημοσιογράφους. Ο δημοσιογράφος έχει την άποψή του» και κάπου εκεί η ένταση άρχισε να ανεβαίνει: «Όταν θα σέβεστε, θα σέβομαι», με τον δημοσιογράφο να συνεχίζει: «Δεν σας μιλήσαμε άσχημα. Εσείς μιλάτε άσχημα».

Εκεί λοιπόν, φανερά εκνευρισμένος ο Ράζβαν Λουτσέσκου τους ευχαρίστησε όλους και αποχώρησε.

Δείτε το video...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα