Τσιριγώτης: «Μπορούσαμε να ΄κλέψουμε' το παιχνίδι»

Newsroom
Τσιριγώτης: «Μπορούσαμε να ΄κλέψουμε' το παιχνίδι»

bet365

Ο νεαρός φορ Τσιριγώτης σχολίασε πως ο Λεβαδειακός ήταν σε θέση να πάρει ακόμη και τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Λεβαδειακός πήρε χθες (9/10) τον βαθμό (1-1) κόντρα στον ΠΑΟΚ χάρις σε γκολ που σημείωσε στις καθυστερήσεις και όπως σχολίασε ο Τσιριγώτης στη NOVA οι Βοιωτοί θα μπορούσαν να φτάσουν ακόμη και στη νίκη. «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι στην αμυντική λειτουργία. Ο ΠΑΟΚ είχε τις ευκαιρίες, αλλά λόγω της καλής άμυνας μας δε δεχτήκαμε γκολ και το γκολ που φάγαμε ήταν λίγο αδυναμία της στιγμής... κοιμηθήκαμε εκεί στο πλάγιο και το εκμεταλλεύτηκε ο ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα βγάλαμε αντίδραση, βάλαμε ένα πανέμορφο γκολ με τον Αντονι (σ.σ. Μπελμόντ) και μπορούσαμε να 'κλέψουμε' και το παιχνίδι στο τέλος», είπε αρχικά ο νεαρός επιθετικός.

Και μετά ρωτήθηκε για την έκβαση του αγώνα και τις απουσίες που ταλανίζουν την ομάδα τους. «Bγάλαμε ψυχή και πάθος, κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση».

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα σχολίασε πως «είναι δύσκολη, αυτός ο βαθμός ήταν χρυσάφι πιστεύω απέναντι σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και πάει για το πρωτάθλημα. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στο Βόλο και θα πρέπει να είμαστε το ίδιο συγκεντρωμένοι όπως και σήμερα για να πάρουμε κάτι θετικό».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα