Άρης: Ο Πάρντιου δεν έχει καταλήξει σε σχήμα και πρόσωπα

Άρης: Ο Πάρντιου δεν έχει καταλήξει σε σχήμα και πρόσωπα

Άρης: Ο Πάρντιου δεν έχει καταλήξει σε σχήμα και πρόσωπα

bet365

Αν ο Άλαν Πάρντιου έχει πάρει τις αποφάσεις του ενόψει του αγώνα (9/10, 21:15) με την ΑΕΚ, δεν θέλησε να τις κοινοποιήσει στους ποδοσφαιριστές του καθώς ούτε στη σημερινή προπόνηση έδειξε το σχήμα που έχει στο μυαλό του.

Οι απουσίες δύο βασικών ποδοσφαιριστών αλλά και η παρουσία 5-6 παικτών στην 11αδα οι οποίοι θεωρούνται βασικοί και αναντικατάστατοι είναι τα μοναδικά δεδομένα που υπάρχουν για τον Άρη πριν τον Κυριακάτικο αγώνα. Τα υπόλοιπα είναι εικασίες και προϊόντα σκέψης μέσα από τις δοκιμές στις οποίες προχώρησε και στη σημερινή (7/10) προπόνηση ο Άλαν Πάρντιου δείχνοντας ότι είτε δεν έχει πάρει τις αποφάσεις του είτε δεν θα τις κοινοποιήσει μέχρι την αυριανή (8/10) τελευταία προπόνηση.

Είναι δεδομένο ότι οι απουσίες των Γιάκουμπ Μπράμπετς, Σέικ Ντουκουρέ καλλιεργούν προβληματισμό γιατί πολύ απλά, απόντων αυτών, ο Άρης δεν έχει την ίδια αμυντική συμπεριφορά. Το πείραμα της χρησιμοποίησης του Μάρβιν Πίρσμαν σε ρόλο κεντρικού αμυντικού δεν πέτυχε κι αυτό αναγκάζει τον Βρετανό τεχνικό να αποταθεί στον Νικολά Ενκουλού ο οποίος θα είναι ο παρτενέρ του Φαμπιάνο. Μοιάζει δεδομένη και η διατήρηση του Μπράντλεϊ Μαζικού στο αριστερό άκρο της άμυνας αν και ο 26χρονος προέρχεται από το κακό παιχνίδι στον Βόλο. Αντιθέτως, Οντουμπάτζο και Εμπακατά έχουν τις ίδιες πιθανότητες για την κάλυψη του δεξιού άκρου.

Ο βασικότερος προβληματισμός του 61χρονου τεχνικού βρίσκεται στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Το δίδυμο των Ντάμπό-Ντιόπ δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα, γι’ αυτόν τον λόγο δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του Ματέο Γκαρσία σε ρόλο επιτελικού μέσου. Αυτό το σχέδιο επιστρατεύτηκε στον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης μόνο που εκεί ο Ντουκουρέ ήταν στο… χορτάρι. Συν τοις άλλοις, αυτή η επιλογή θα εμπεριέχει ρίσκο λόγω και τις ικανότητας του αντιπάλου στον άξονα.

Στην επιθετική τετράδα, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η επιστροφή του Άντρε Γκρέι στο αρχικό σχήμα όπως και η διατήρηση των Μαντσίνι, Μάνου Γκαρθία στη μεσοεπιθετική γραμμή. Αντιθέτως, στην αριστερή πτέρυγα διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα οι Ιτούρμπε-Πάλμα και Ματέο Γκαρσία. Ο πρώτος δίνει έκρηξη, ο δεύτερος έχει το γκολ στο αίμα του και ο τρίτος εμφανίζεται πιο συνεπής στα τακτικά καθήκοντά του. Γι’ αυτόν τον λόγο ο Πάρντιου δεν έχει καταλήξει ακόμη για τον καταλληλότερο, έχοντας στο μυαλό του και το βασικό αγωνιστικό πρόβλημα της ομάδας του το οποίο έχει να κάνει με την αμυντική συμπεριφορά της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα