Μπαρτόλο: «Πιστεύουμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό» (vid)

Newsroom
 Μπαρτόλο: «Πιστεύουμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό» (vid)

bet365

Οι φίλοι του Αστέρα Τρίπολης επέλεξαν τον Χουάν Μπαρτόλο ως τον κορυφαίο παίκτη της ομάδας τους στο πρόσφατο 2-0 επί του ΟΦΗ.

Τον Χουάν Μπαρτόλο επέλεξαν οι φίλοι του Αστέρα Τρίπολης ως τον κορυφαίο παίκτη της ομάδας τους στο πρόσφατο 2-0 επί του ΟΦΗ και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός που πήρε σήμερα (6/10) το βραβείο του, έδωσε το «σύνθημα» και ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί. «Ευχαριστώ πάρα πολύ τους φιλάθλους για την στήριξη και για το γεγονός ότι με ψήφισαν. Είναι ένα σημαντικό βραβείο για εμένα. Ελπίζω και μακάρι να ακολουθήσουν κι άλλα. Θέλω να το αφιερώσω στην οικογένειά μου, η οποία είναι δίπλα μου σε κάθε στιγμή. Είτε είναι καλή είτε κακή. Σε όλους τους φίλους μου στην Αργεντινή και βέβαια στην κοπέλα μου», σχολίασε αρχικά.

Μετά ρωτήθηκε αν θα άλλαζε τις δύο ασίστ που έδωσε με ένα γκολ και ανέφερε «όχι, το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Και εγώ από την πλευρά μου κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει αυτόν τον στόχο».

Κλείνοντας μίλησε και για τους «πράσινους», επόμενο αντίπαλο των Αρκάδων. «Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Μιλάμε για τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Ωστόσο, εμείς θα πάμε με τα δικά μας 'όπλα' για να δώσουμε αυτή τη μάχη και ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

@Photo credits: Asteras Tripolis FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα