Παναθηναϊκός: Ισοπαλία στη Σόφια και τυπικά στον επόμενο γύρο του Youth League

Παναθηναϊκός: Ισοπαλία στη Σόφια και τυπικά στον επόμενο γύρο του Youth League

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ισοπαλία στη Σόφια και τυπικά στον επόμενο γύρο του Youth League

bet365

Μετά το 8-0 της Λεωφόρου, ο επαναληπτικός στη Σόφια ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα για τον Παναθηναϊκό που αναδείχθηκε ισόπαλος, 2-2, με την Σλάβια και «σφράγισε» και τυπικά την πρόκριση για την επόμενη βάση του Youth League.

O Παναθηναϊκός είχε... καθαρίσει την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι με την Σλάβια Σόφιας στη Λεωφόρο. Το 8-0 δεν άφηνε κανένα περιθώριο συζήτησης για το εισιτήριο και η Κ19 του «τριφυλλιού» αναδείχθηκε ισόπαλη, 2-2, στον σημερινό επαναληπτικό της Βουλγαρίας. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Σοράκοφ στο 11'. Οι «πράσινοι» ισοφάρισαν με τον Νάσο Νταμπίζα στο 48' και ο Καλοσκάμης στο 71' μετά από ασίστ του Λιατίφη, ολοκλήρωσε την ανατροπή που δεν κράτησε για πολύ, καθώς ο Βελίτσκοφ ισοφάρισε για την Σλάβια και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Στον επόμενο γύρο ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ζαλγκίρις-Τρέντσιν.

Σλάβια (Ιβανόφ): Ίλιεφ, Nτ. Ντολάπτσιεφ, Κόλεφ, Ατανάσοφ, Π. Ντολάπτσιεφ, Ναϊντένοφ, Πετρόφ, Ενγκουέν, Ραϊτσέφ, Ντιμίτροφ, Σοράκοφ

Παναθηναϊκός (Σάμιος): Λίλο, Παυλάκης, Πιτσώτης (75′ Ποπιέλα), Προδρομίτης, Τσεβάς (75′ Καλός), Συμεωνίδης (69′ Βαγιαννίδης), Λιατίφης, Καλοσκάμης (75′ Ζεϊμπέκης), Βολάκης (75′ Κατρής), Νταμπίζας, Λαζαρής

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα