Γκατσίνοβιτς: «Απίστευτα δεμένοι οι οπαδοί της ΑΕΚ με το κλαμπ, μάς κερνούν ποτά ή φαγητά»

Γκατσίνοβιτς: «Απίστευτα δεμένοι οι οπαδοί της ΑΕΚ με το κλαμπ, μάς κερνούν ποτά ή φαγητά»

Newsroom
Γκατσίνοβιτς: «Απίστευτα δεμένοι οι οπαδοί της ΑΕΚ με το κλαμπ, μάς κερνούν ποτά ή φαγητά»

bet365

Ο Σέρβος χαφ της ΑΕΚ, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, σε συνέντευξή του σε Μέσο της πατρίδας του, μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια για τους υποστηρικτές της Ένωσης και την τρέλα τους για την ομάδα.

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς θα έχει μια ξεχωριστή σελίδα στο βιβλίο Ιστορίας της ΑΕΚ, καθώς ο Σέρβος χαφ ήταν ο πρώτος που σκόραρε μέσα στο νέο της γήπεδο. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Glas Srpska» της πατρίδας του, αναφέρθηκε σε αυτό το γεγονός, τονίζοντας πως:

«Τα συναισθήματά μου είναι πραγματικά ξεχωριστά. Αυτός ο αγώνας συζητιέται εδώ και ημέρες λόγω του νέου γηπέδου, που φαίνεται υπέροχο. Είμαι στο σύλλογο για λίγο καιρό, αλλά ξέρω τι σημαίνει η ΑΕΚ για τους οπαδούς της και πώς περίμεναν αυτή τη στιγμή. Ο αγώνας ήταν διαφορετικός από τους άλλους και είμαι πολύ χαρούμενος που κατά κάποιο τρόπο μπήκα στην ιστορία του συλλόγου».

Ερωτηθείς για το αν ισχύει ο «λαϊκός μύθος» που θέλει τα αγαπημένα παιδιά της κερκίδας να μη χρειάζονται πορτοφόλι όταν κυκλοφορούν, απάντησε ότι: «(Γέλια) Είναι αλήθεια ότι μερικές φορές πληρώνουν ένα ποτό ή μεσημεριανό γεύμα όταν σε βλέπουν σε ένα εστιατόριο. Είναι απίστευτο πόσο δεμένοι είναι με το κλαμπ».

Οσο για την «τρέλα» των υποστηρικτών της Ένωσης σχολίασε: «Ευτυχώς πήγαμε στο γήπεδο με το λεωφορείο, οπότε ξεπεράσαμε τον κόσμο πιο εύκολα. Αν είχαμε πάει χωριστά θα ήταν πολύ πιο περίπλοκα. Είναι υπέροχο που οι οπαδοί αντιδρούν έτσι. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που επέλεξα την ΑΕΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα