ΑΕΚ: Με Σιντιμπέ οι επιλογές του Αλμέιδα για OPAP Arena, απρόοπτα με Γιόνσον και Χατζισαφί

ΑΕΚ: Με Σιντιμπέ οι επιλογές του Αλμέιδα για OPAP Arena, απρόοπτα με Γιόνσον και Χατζισαφί

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Με Σιντιμπέ οι επιλογές του Αλμέιδα για OPAP Arena, απρόοπτα με Γιόνσον και Χατζισαφί

bet365

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από 19 χρόνια κόντρα στον Ιωνικό. Οι κιτρινόμαυροι αποθεώθηκαν από τον κόσμο τους στην προπόνηση στην OPAP Arena. Πρώτη φορά στην αποστολή ο Σιντιμπέ, επιστρέφει ο Τσούμπερ, εκτός Γιόνσον και Χατζισαφί.

Η μεγάλη ώρα της ΑΕΚ έφτασε. Μετά τα μεγαλοπρεπή εγκαίνια της Παρασκευής, η OPAP Arena ανοίγει τη Δευτέρα (3/10 - 20:00) τις πύλες της για το πρώτο επίσημο ματς της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από 19 χρόνια απέναντι στον Ιωνικό. Η συγκλονιστική εκδήλωση των εγκαινίων της OPAP Arena ήταν το... πρώτο πιάτο. Το δεύτερο και αυτό για το οποίο περίμεναν οι φίλοι της ΑΕΚ εδώ και δύο δεκαετίες, να δουν δηλαδή την ομάδα ξανά σε παιχνίδι στη γειτονιά της, είναι και το πιο συναρπαστικό!

Όλη η ομάδα της ΑΕΚ και το τεχνικό τιμ είχε την ευκαιρία το βράδυ της Παρασκευής να απολαύσει τη λαμπρή γιορτή στην OPAP Arena και να νιώσει τα πρώτα συναισθήματα από την καυτή φυσική έδρα της. Φυσικά επειδή μιλάμε για ένα γήπεδο καινούργιο και για τους παίκτες της ΑΕΚ θα χρειαστεί κι αυτοί να το μάθουν και προς αυτή την κατεύθυνση ήταν και η τελευταία προπόνηση της Κυριακής στην OPAP Arena με τον κόσμο να επιφυλάσσει μια αποθεωτική υποδοχή τόσο κατά την άφιξη όσο και κατά τη διάρκεια της προπόνησης, στην οποία το «παρών» έδωσε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης!

Στην τελευταία προπόνηση υπήρξαν δύο απρόοπτα. Ο Χατζισαφί δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης, ενώ ο Γιόνσον ένιωσε μια αδιαθεσία και του συστάθηκε να παραμείνει κλινήρης. Αμφότεροι έμειναν εκτός αποστολής, όπως συνέβη και με τους Τζαβέλλα και Φαν Βέερτ που δεν είναι διαθέσιμοι. Ο Έλληνας στόπερ έβγαλε ξανά μέρος του προγράμματος και ο Ολλανδός φορ συνέχισε ατομικό. Αντίθετα η άλλη είδηση είχε να κάνει με την πρώτη παρουσία του Σιντιμπέ σε αποστολή καθώς ο Γάλλος μπακ συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στις επιλογές του Αλμέιδα, ενώ κανονικά μέσα σε αυτές βρίσκεται και ο Τσούμπερ που επέστρεψε καθώς προπονείται χωρίς προβλήματα.

Το μεγάλο στοίχημα για τον Αργεντινό κόουτς όλη την εβδομάδα που πέρασε ήταν να κρατήσει το μυαλό των παικτών του συγκεντρωμένο στο ματς που έρχεται γιατί όπως είναι λογικό η ευφορία που υπάρχει από την είσοδο στο νέο γήπεδο θα μπορούσε να... αποπροσανατολίσει. Όσον αφορά τα πλάνα, είναι πιθανό ο Αλμέιδα να βασιστεί στην ενδεκάδα του τελευταίου αγώνα με τον Παναιτωλικό, με τους Μουκουντί και Μοχαμαντί να αναμένεται να ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα. Αν αυτό συμβεί τότε τα πιθανά πλάνα του Αλμέιδα είναι με Στάνκοβιτς στο τέρμα, Μοχαμαντί στα αριστερά της άμυνας, Ρότα ή Σιντιμπέ στα δεξιά, Βίντα και Μουκουντί στο κέντρο της αμυντικής γραμμής, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς και Ελίασον στη μεσαία γραμμή και Αραούχο με Λιβάι Γκαρσία στην επίθεση. Τα ίδια πρόσωπα μπορεί να συνθέσουν και σχηματισμό σε 4-3-3 ή 4-2-3-1.

Στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Ιωνικό είναι οι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Κοσίδης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα