Λουτσέσκου: «Έτοιμοι για το ντέρμπι, υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα»

Newsroom
Λουτσέσκου: «Έτοιμοι για το ντέρμπι, υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα»

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε στο μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό και μίλησε για την ετοιμότητα της ομάδας του.

Η Superleague επέστρεψε μετά την διακοπή για τις εθνικές υποχρεώσεις και το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό ξεχωρίζει στην 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στην κάμερα της «Nova» για το συγκεκριμένο ματς και ανέφερε πως η ομάδα είναι έτοιμη παρά την διακοπή.

Αναλυτικά είπε:

«Oι διακοπές είναι διακοπές και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, μας αρέσει ή δεν μας αρέσει αυτό. Υπάρχουν σημεία στη σεζόν που πρέπει να δίνεται προτεραιότητα στις Εθνικές ομάδες και αυτό έγινε τώρα. Νομίζω ότι κάναμε καλή δουλειά με τους ποδοσφαιριστές που είχαμε εδώ.

Τις τελευταίες τρεις μέρες δουλέψαμε με όλο το γκρουπ. Βρισκόμαστε σε μια καλή κατάσταση, το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό. Υπάρχει μια καλή ατμόσφαιρα, αλλά όχι σε βαθμό χαλαρότητας.

Η ομάδα έρχεται όλο και περισσότερο κοντά και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς».

Για τον Παναθηναϊκό και την πορεία: «Δεν θα μιλήσω για τον Παναθηναϊκό, έχουν προπονητή για να μιλήσει για την ομάδα του. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι θα τεθούν αντιμέτωπες δύο ομάδες με πολύ καλή οργάνωση, οπότε πιθανότατα θα δούμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι».

Για την τακτική που πρέπει να ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ για να πάρει τη νίκη: «Αυτά είναι πράγματα που πρέπει να μείνουν μέσα στην ομάδα».

Για το αν το παιχνίδι είναι κρίσιμο: «Κρίσιμο γιατί; Είναι ένα καλό παιχνίδι, είναι το έκτο από τα 36 παιχνίδια. Θα υπάρχουν ακόμα 30 παιχνίδια μετά από αυτό».

Αν του έλειψε η δράση και η γεμάτη Τούμπα: «Ξέρω ότι θα υπάρχει μια φανταστική ατμόσφαιρα στο παιχνίδι και ελπίζω στο τέλος να είναι χαρούμενοι».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα