ΠΑΟΚ: Εκτός τελικά ο Κουλιεράκης για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Newsroom
ΠΑΟΚ: Εκτός τελικά ο Κουλιεράκης για το ματς με τον Παναθηναϊκό

bet365

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη να πραγματοποιεί ατομικό και το Σάββατο με αποτέλεσμα να μην τον έχει διαθέσιμο για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή (21:30) στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην έχει τελικά στη διάθεσή του τον Κουλιεράκη. Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ ήταν διατεθειμένος να τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή, αλλά στην προπόνηση του Σαββάτου ο Κουλιεράκης έκανε ξανά ατομικό με αποτέλεσμα να μείνει εκτός.

Επίσης ο Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στον Μπράντον Τόμας που έκανε θεραπεία και στον Μιχαηλίδη που δούλεψε μόνος του στο γήπεδο. Αντίθετα στην αποστολή μπήκαν οι Κουαλιάτα και Γκορντεζιάνι.

Αναλυτικά σε αυτήν βρίσκονται οι Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κάργας, Νάσμπεργκ, Τσαούσης, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντάντας, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Κουαλιάτα, Α.Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Ολιβέιρα και Γκορντεζιάνι.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα