ΑΕΚ: Και το Σάββατο πολλοί φίλοι της Ένωσης έξω από την OPAP Arena

ΑΕΚ: Και το Σάββατο πολλοί φίλοι της Ένωσης έξω από την OPAP Arena

Newsroom
ΑΕΚ: Και το Σάββατο πολλοί φίλοι της Ένωσης έξω από την OPAP Arena

bet365

Ο Ούγγρος γλύπτης του ατσάλινου Δικέφαλου Αετού, Γκάμπορ Μίκλος Στζόκε είναι εντυπωσιασμένος από τον κόσμο της ΑΕΚ που βρίσκεται έξω από την OPAP Arena και την επόμενη μέρα των εγκαινίων.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ δεν σταματάνε να επισκέπτονται την OPAP Arena καθώς μία ημέρα μετά τα λαμπρά εγκαίνια, πολλοί φίλοι της Ένωσης βρέθηκαν και το Σάββατο το βράδυ έξω από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ για να βγάλουν φωτογραφίες στον ατσάλινο Δικέφαλο Αετό.

Ο Ούγγρος γλύπτης, Γκάμπορ Μίκλος Στζόκε που κατασκεύασε το έργο τέχνης έβγαλε τη σχετική φωτογραφία καθώς βρίσκεται στην Αθήνα. Μάλιστα μαζί με τη σύζυγό του έδωσαν το «παρών» στα χθεσινά εγκαίνια της OPAP Arena.

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ μετά τα εγκαίνια ετοιμάζονται πλέον να απολαύσουν και το πρώτο επίσημο παιχνίδι στην OPAP Arena τη Δευτέρα κόντρα στον Ιωνικό (3/10 - 20:00).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα