Λουίς Πάλμα: «Νίκη σε κάθε γήπεδο, εμπειρία να παίζεις κόντρα στον Μέσι»

Λουίς Πάλμα: «Νίκη σε κάθε γήπεδο, εμπειρία να παίζεις κόντρα στον Μέσι»

Newsroom
 Λουίς Πάλμα: «Νίκη σε κάθε γήπεδο, εμπειρία να παίζεις κόντρα στον Μέσι»

bet365

Ο Λουίς Πάλμα μίλησε για την επανέναρξη του πρωταθλήματος όπου ο Αρης θα παίξει στο Βόλο, αλλά και το πώς βίωσε την αναμέτρηση της Ονδούρας κόντρα στην Αργεντινή του Μέσι.

Για το ματς του Αρη με το Βόλο που ακολουθεί αλλά και το φιλικό της Εθνικής Ονδούρας με την αντίστοιχη της Αργεντινής όπου και αντιμετώπισε τον Λιονέλ Μέσι, μίλησε ο Λουίς Πάλμα στη NOVA.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για τα συναισθήματα που ένιωσε όταν αντιμετώπισε τον Λιονέλ Μέσι:
«Ηταν μια εμπειρία μοναδική! Είμαι πολύ χαρούμενος, που τη βίωσα! Είναι μεγάλο κίνητρο για μένα να συνεχίσω να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο. Γενικώς, έμαθα πολλά από τη συμμετοχή μου στα δύο φιλικά της Εθνικής ομάδας της πατρίδας μου (σ.σ. το άλλο ήταν με τη Γουατεμάλα, στις 28/9) και ειδικότερα από αυτό κόντρα στην Αργεντινή, απέναντι σε όλους αυτούς τους τεράστιους παίκτες! Είμαι πολύ χαρούμενος, επίσης, που βρέθηκα με την Εθνική ομάδα της χώρας μου!».

Για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και την αναμέτρηση με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό: «Δεν ήμουν παρών τις περισσότερες ημέρες της προετοιμασίας της ομάδας μου, λόγω του ταξιδιού μου στην Αμερική, όμως, οι συμπαίκτες μου μού είπαν ότι έγινε πολύ καλή δουλειά με τον καινούργιο μας προπονητή. Είμαστε πολύ έτοιμοι για την επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα και το παιχνίδι στον Βόλο, όπου πάμε για να νικήσουμε!»

Για το πώς περιμένει τον Βόλο ως αντίπαλο: «Θέλει τη νίκη στην έδρα του και θα βγει στο γήπεδο να τη διεκδικήσει. Ξέρουμε, όμως, τι σημαίνει να νικήσουμε εμείς σε αυτό το παιχνίδι και πόσο σημαντικοί είναι οι τρεις βαθμοί, οπότε πηγαίνουμε να τους πάρουμε! Πρέπει να επιβάλουμε το παιχνίδι μας. Είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας, μπορούμε να φύγουμε με τους βαθμούς της νίκης».

Για το αν είναι έξτρα κίνητρο για την ομάδα του πως αύριο παίζουν μεταξύ τους οι δύο πρωτοπόροι, ο ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός: «Πράγματι, είναι επιπλέον κίνητρο για εμάς, όμως, ως ομάδα πρέπει να νικάμε σε όλα τα παιχνίδια, ανεξαρτήτως τι γίνεται στις άλλες αναμετρήσεις».

Για το αν αισθάνεται ότι είναι στο καλύτερο αγωνιστικό σημείο από τότε που φόρεσε τη φανέλα του Αρη. «Το αισθάνομαι αυτό! Παίρνω πολύ χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια της ομάδας μου κι αυτό δίνει έξτρα κίνητρο σε μένα. Εχω πολλά να δώσω ακόμη! Θέλω να βελτιώσω τον εαυτό μου, για να δώσω περισσότερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα