Καγκάβα: «Στον ΠΑΟΚ δεν βρήκα ρόλο, φοβήθηκα για το μέλλον μου»

Καγκάβα: «Στον ΠΑΟΚ δεν βρήκα ρόλο, φοβήθηκα για το μέλλον μου»

Σταύρος Σουντουλίδης
Καγκάβα: «Στον ΠΑΟΚ δεν βρήκα ρόλο, φοβήθηκα για το μέλλον μου»

bet365

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιστοσελίδα του Βελγίου, ο Σίντζι Καγκάβα αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο πέρασμά του από την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Το κεφάλαιο ΠΑΟΚ άνοιξε και έκλεισε πολύ γρήγορα για τον Σίντζι Καγκάβα. Ο απολογισμός δεν ήταν και ο καλύτερος για τον Ιάπωνα πρώην άσο της Μπορούσια Ντόρτμουντ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός μέτρησε 12 συμμετοχές με μηδέν γκολ και μόλις μία ασίστ στον ένα χρόνο που έμεινε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Όπως ο ίδιος υποστήριξε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα Het Laatste Nieuws, «στην Ελλάδα δεν βρήκα ρόλο και φοβόμουν για το μέλλον μου».

Από τον Ιανουάριο του 2022 ο Σίντζι Καγκάβα αγωνίζεται στο Βέλγιο με τη φανέλα της Σιντ Τρουίντεν, όπου αισθάνεται πολύ καλά.

«Ένας από τους λογικούς λόγους που είμαι καλά στη Σιντ Τρουίντεν είναι ότι ο ιδιοκτήτης είναι Ιάπωνας. Η επικοινωνία είναι εύκολη. Δεν βρήκα ρόλο στην Ελλάδα και για να είμαι ειλικρινής φοβόμουν λίγο για το μέλλον μου. Αυτό με κράτησε σε εγρήγορση. Δεν σκέφτομαι συχνά το παρελθόν.

Είμαι συγκεντρωμένος στη Σιντ Τρουίντεν τώρα. Νομίζω ότι θα μπορώ να είμαι πραγματικά περήφανος στο μέλλον, μετά το τέλος της καριέρας μου, για τα πράγματα που έχω καταφέρει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα