ΕΠΟ: Ο Μπαλτάκος μίλησε για λάθος με την Πετροπούλου, δεν γίνεται δεκτή η παραίτησή της από την Επιτροπή Δεοντολογίας

Δημήτρης Τομαράς
ΕΠΟ: Ο Μπαλτάκος μίλησε για λάθος με την Πετροπούλου, δεν γίνεται δεκτή η παραίτησή της από την Επιτροπή Δεοντολογίας

bet365

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, ξεκαθάρισε πως έγινε λάθος με την δικαστή Πετροπούλου και πως δεν γίνεται δεκτή η παραίτησή της.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, κατέστησε σαφές ότι έγινε λάθος με την κ. Πετροπούλου που είχε παραιτηθεί από την Επιτροπή Δεοντολογίας. Ότι λειτούργησε και εκείνος εκ παραδρομής και έκανε λάθος. Πως η εν λόγω δικαστής δεν λειτούργησε ενάντια στους κανονισμούς και έτσι δεν γίνεται δεκτή η παραίτησή της.

Επιπλέον σε σχέση με τη Δεοντολογίας υπήρξαν αλλαγές. Η Πρωτοδίκης Μαρία Βλαχογιάννη τοποθετείται αντί της κ. Ευθυμίου. Η Γεωργία Γεωργακοπούλου αντί της Κατερίνας Σουλτανοπούλου και η Χριστίνα Σαλάπα αντί του κ. Σταματίου.

Οι αποφάσεις του Δ.Σ. της ΕΠΟ, όπως αυτές ανακοινώθηκαν:

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας που διεξήχθη σήμερα στην Αθήνα, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

1.Με 57 ψήφους υπέρ, 4 κατά και 4 λευκά, να διακοπούν όλα τα Πανελλήνια και Τοπικά Ερασιτεχνικά Πρωταθλήματα της χώρας, εκφράζοντας την αντίθεση της Ομοσπονδίας στην εφαρμογή του νόμου που απαγορεύει τη συμμετοχή σωματείων στα πρωταθλήματα εάν δεν εγγραφούν στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων.

2.Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ να αναστείλει την ιδιότητα μέλους όποιας Ένωσης δεν εφαρμόσει την παραπάνω απόφαση και δεν διακόψει τα πρωταθλήματά της.

3.Η ΕΠΟ να καταθέσει πρόσθετη παρέμβαση στο Συμβούλιο της Επικρατείας υπέρ των τεσσάρων σωματείων της ΕΠΣ Δωδεκανήσου που έχουν προσφύγει σε αυτό για την συνταγματικότητα των διατάξεων που αφορούν στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων.

Τις εργασίες της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Ενώσεων-Μελών της ΕΠΟ παρακολούθησε δια ζώσης η επικεφαλής Ομοσπονδιών Ευρώπης της FIFA κα Χάιντι Μπέχα.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα