Ανδριόπουλος: «Ζητήματα ασφαλείας δεν εγείρονται για την OPAP Arena»

Ανδριόπουλος: «Ζητήματα ασφαλείας δεν εγείρονται για την OPAP Arena»

Newsroom
Ανδριόπουλος: «Ζητήματα ασφαλείας δεν εγείρονται για την OPAP Arena»

bet365

Ο project manager της OPAP Arena, Δημήτρης Ανδριόπουλος ξεκαθάρισε πως η OPAP Arena είναι απόλυτα ασφαλής έχοντας λάβει πιστοποίηση από όλους τους φορείς.

Ενόψει των εγκαινίων της OPAP Arena την Παρασκευή (30/9 - 20:00) ο project manager του γηπέδου της ΑΕΚ, Δημήτρης Ανδριόπουλος μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ κατέστησε σαφές πως «υπάρχουν θεσμοί και υπηρεσίες που έβγαλαν μια προσωρινή άδεια λειτουργίας μέχρι να βγει και η οριστική. Η επιτροπή της περιφέρειας, που πήγε εκεί δύο φορές, εξέτασε λεπτομερώς όλα τα θέματα. Στη δεύτερη επίσκεψη που ήμουν και εγώ παρών, εξετάστηκαν επί επτά ώρες τα πάντα και όλες οι παρατηρήσεις που είχαν γίνει από την πρώτη επίσκεψη είχαν, από το σωματείο της ΑΕΚ, επιδιορθωθεί».

Στη συνέχεια, ο κ. Ανδριόπουλος συμπλήρωσε: «Άρα ζητήματα ασφαλείας δεν εγείρονται. Έχει πιστοποιήσει η πυροσβεστική ότι είναι όλα εντάξει, η αστυνομία ότι είναι εντάξει, οι τεχνικοί και μηχανικοί της περιφέρειας έχουν πιστοποιήσει ότι οι παρατηρήσεις και για το ύψος από τα κάγκελα – όπως είχε γραφτεί – αλλά και οι όποιες άλλες έχουν επιδιορθωθεί. Άρα δεν μπορεί ένας δημόσιος φορέας να έχει εκδώσει άδεια για να πάνε αύριο 31. 000 φίλαθλοι και πόσοι απ’ έξω σε μια επικίνδυνη εγκατάσταση. Δεν τα λέω εγώ αυτά, αναπαράγω όσα γράφουν οι υπηρεσίες».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα