«Την Πέμπτη στην Αθήνα ο Οκκάς για τον Ολυμπιακό»

«Την Πέμπτη στην Αθήνα ο Οκκάς για τον Ολυμπιακό»

Newsroom
 «Την Πέμπτη στην Αθήνα ο Οκκάς για τον Ολυμπιακό»

bet365

Στην Κύπρο μετέδωσαν ότι ο Γιάννης Οκκάς θα έρθει άμεσα στην Ελλάδα για να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της επιστροφής του στον Ολυμπιακό.

Ετοιμος για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό με την ιδιότητα του προπονητή είναι πλέον ο Γιάννης Οκκάς, καθώς από την πρώτη στιγμή προέβαλε ως το φαβορί για να διαδεχθεί τον Αριέλ Ιμπαγάσα στον πάγκο της δεύτερης ομάδας των «ερυθρολεύκων» που συμμετέχει στη Super League 2.

Ο παλαίμαχος επιθετικός που από το 2004 ως το 2007 αγωνίζονταν στην ομάδα (κατέκτησε ισάριθμα πρωταθλήματα) ήταν τα τελευταία χρόνια στις «μικρές» Εθνικές της Κύπρου και όπως μεταδίδουν στο «Νησί της Αφροδίτης» υπάρχει πλήρης συμφωνία ώστε να γυρίσει στην Ελλάδα. Μάλιστα ανέφεραν πως «την Πέμπτη θα βρίσκεται στην Αθήνα για να ρυθμιστούν οι τελευταίες σχετικές λεπτομέρειες της συμφωνίας».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα