Το «ευχαριστώ» του γιου του Νεστορίδη στον γιατρό της ΑΕΚ, Χάρη Λάλο

Το «ευχαριστώ» του γιου του Νεστορίδη στον γιατρό της ΑΕΚ, Χάρη Λάλο

Newsroom
Το «ευχαριστώ» του γιου του Νεστορίδη στον γιατρό της ΑΕΚ, Χάρη Λάλο

bet365

Ο γιος του μύθου της ΑΕΚ, Κώστα Νεστορίδη ευχαρίστησε τον γιατρό της Ένωσης, Χάρη Λάλο για το ενδιαφέρον που έδειξε για τον πατέρα του μετά το μικροατύχημα που είχε.

Τις προηγούμενες ημέρες ο 92χρονος μύθος της ΑΕΚ, Κώστας Νεστορίδης είχε ένα μικρό ατύχημα όταν έπεσε πηγαίνοντας για το καφενείο. Ο Νεστορίδης παρά το ατύχημα από την πρώτη στιγμή δήλωσε αποφασισμένος να πάει στα εγκαίνια της OPAP Arena την Παρασκευή (30/9) όπως και να 'χει.

Για προληπτικούς λόγους ο Κώστας Νεστορίδης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Ευτυχώς όλα ήταν καλά, με τον γιατρό της ΑΕΚ, Χάρη Λάλο να είναι ανάμεσα σε αυτούς που ενδιαφέρθηκαν για τις εξετάσεις του «Νέστορα».

Έτσι ο γιος του, Γιώργος Νεστορίδης τον ευχαρίστησε, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του πατέρα του μαζί με τον γιατρό της Ένωσης και γράφοντας: «Ένα ευχαριστώ είναι λίγο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα