Φιλική νίκη της ΑΕΛ επί του Βόλου

Newsroom
 Φιλική νίκη της ΑΕΛ επί του Βόλου

bet365

Η ΑΕΛ επικράτησε 1-0 του Βόλου σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Αλκαζάρ.

Με σκορ 1-0 επικράτησε χθες (24/9) η ΑΕΛ του Βόλου, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στη Λάρισα . Οι «βυσσινί» πήραν τη νίκη χάρις στο τέρμα που σημείωσε ο Κ. Παπαγεωργίου μόλις στο 6′, ενώ για τους γηπεδούχους δύο καλές ευκαιρίες απώλεσε ο Πεντρόσο.

Ο Βόλος όπου ο Κώστας Μπράτσος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες του που δεν παίζουν πολύ στο πρωτάθλημα απείλησε κυρίως με τον Τριανταφύλλου στο δεύτερο μισό, ενώ η ΑΕΛ τελείωσε το παιχνίδι με 10 λόγω αποβολής του Πλέγα στο 84’.

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος (52’ Σουλούκος), Καλουτσικίδης (45’ Θ. Παπαγεωργίου), Κοσονού (45’ Μαϊδανός), Ηλιάδης (77’ Γλυνός), Μαξιμένκο (45’ Γκοτζαμανίδης), Θωμαΐδης (52’ Ραμίρες), Κ. Παπαγεωργίου (45’ Πλέγας), Μιλτιάδης (52’ Αντράντα, 77’ Γαρουφαλιάς), Κούστα (40’ λ. τρ. Όγκμποε), Πεντρόσο (52’ Μαυριάς), Νικολιάς (45’ Τσουμάνης).
ΒΟΛΟΣ: Παπαδόπουλος (45’ Κότνικ), Τάχατος (26’ λ. τρ. Εσκοβάλ), Σιέλης (45’ Τριανταφύλλου), Λυμπεράκης, Ματίγια, Πίρινεν, Μεσκίδα (62’ Μπαριέντος), Μπατόκιο, Τσέλιος, Βίκτορ Φερνάντες (62’ Πάουλο Φερνάντες), Σταμένκοβιτς (76’ Τσελεμπάκης , 80’ Ίννος).

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα