Λαμία: Ισόπαλο το φιλικό με τον Μποακί να ανοίγει ανεπίσημα «λογαριασμό»

Newsroom
Λαμία: Ισόπαλο το φιλικό με τον Μποακί να ανοίγει ανεπίσημα «λογαριασμό»

bet365

Δίχως νικητή έληξε το φιλικό ματς ανάμεσα στη Λαμία και τη Νίκη Βόλου (2-2) με τον Τζιανλούκα Φέστα να βλέπει τόσο τον Μποακί όσο και τον Γιακουμάκη να ανοίγουν λογαριασμό.

Θετικές εντυπώσεις άφησαν Λαμία και Νίκη Βόλου κάτι που φαίνεται και από το τελικό 2-2. Οι δύο προπονητές δοκίμασαν αρκετά πράγματα, με την κάθε ομάδα να έχει από ένα καλό ημίχρονο.

Οι Λαμιώτες μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι και ο Τζιανλούκα Φέστα είδε με μεγάλη ικανοποίηση τους Ρίτσμουντ Μποακί και Πέτρο Γιακουμάκη να πετυχαίνουν το πρώτο τους γκολ με την ελληνική ομάδα έστω και ανεπίσημα.

Πριν από αυτό όμως, η Νίκη Βόλου κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ. Συγκεκριμένα στο 43' ο Τσουκαλάς κατάφερε να κάνει το 1-0 και να στείλει την ομάδα του με ψηχολογία στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι χρειάστηκαν οκτώ λεπτά για να βρουν και δεύτερο γκολ. Ο Τζανετόπουλος ανέτρεψε στην περιοχή τον Μορέιρα και ο Κάσσος ευστόχησε για το 2-0 των Θεσσαλών.

Από εκεί και πέρα, η Λαμία... ξύπνησε και ο Μποακί κατάφερε να μειώσει στο 55' με εύστοχη εκτέλεση από τα έντεκα βήματα για να έρθει ο Πέτρος Γιακουμάκης στο 61' και να ισοφαρίσει σε 2-2. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του φιλικού

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα