Ολυμπιακός: Ανοιχτή η υπόθεση του Ντεναγιέρ για τους «ερυθρολεύκους»

Ολυμπιακός: Ανοιχτή η υπόθεση του Ντεναγιέρ για τους «ερυθρολεύκους»

Newsroom
Ολυμπιακός: Ανοιχτή η υπόθεση του Ντεναγιέρ για τους «ερυθρολεύκους»

bet365

Η περίπτωση του Τζέισον Ντεναγιέρ για τον Ολυμπιακό και η επιλογή του Μίτσελ που θα κρίνει αν είναι αναγκαία κάποια προσθήκη για την ομάδα στην θέση αυτή μετά την αποχώρηση του Κώστα Μανωλά.

Ο 27χρονος Βέλγος κεντρικός αμυντικός έχει μείνει ελεύθερος από τις αρχές Ιουλίου από την Λυών. Τον έχουν προσεγγίσει αρκετές ομάδες από τότε, όμως δεν αποδέχθηκε καμία από τις προτάσεις που δέχθηκε. Τα περιθώρια όμως σιγά σιγά στενεύουν και με το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ να είναι μπροστά του θα πρέπει να κλείσει σύντομα σε μία ομάδα, αν θέλει να διατηρήσει τη θέση του στις κλήσεις του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ,ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω τον κάλεσε και για τα παιχνίδια του Βελγίου με Ουαλία και Ολλανδία, παρ' ότι δεν έχει ομάδα.

Ο Ολυμπιακός είχε ασχοληθεί ξανά με την περίπτωση του Τζέισον Ντεναγιέρ και νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι, όμως για διάφορους λόγους η περίπτωσή του δεν προχώρησε τότε. Τώρα ο Βέλγος αποτελεί το όνομα που ξεχωρίζει σε μία μίνι λίστα που έδωσε η ομάδα στον Μίτσελ για να επιλέξει παίκτη, σε περίπτωση που αποφασίσει πως θέλει να υπάρξει ενίσχυση στις θέσεις των κεντρικών αμυντικών και δεν θέλει να συνεχίσει μόνο με τους Μπα, Σισέ, Παπασταθόπουλο και Ρέτσο.

Η απόφαση του Ισπανού τεχνικού είναι εκείνη που θα κρίνει το αν ο Ολυμπιακός κινηθεί για την περίπτωσή του και γενικότερα για την προσθήκη στόπερ. Φυσικά, είναι σημαντικό για τους «ερυθρόλευκους» πως έχουν μειωθεί και οι απαιτήσεις του παίκτη λόγω των στενών χρονικών περιθωρίων και των λιγότερων διαθέσιμων επιλογών.

Την περσινή σεζόν ο Ντεναγιέρ πραγματοποίησε 21 εμφανίσεις με την Λυών σκοράροντας τρία τέρματα και δίνοντας μία ασίστ σχεδόν 1.500 αγωνιστικά λεπτά.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε πως ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί τι θα γίνει με τις περιπτώσεις των Παϊτίμ Κασάμι, Ομάρ Ελαμπντελαουί και Αλέξανδρου Πασχαλάκη, που έχουν απασχολήσει τον Ολυμπιακό, αλλά ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη και πλέον απομένει λιγότερο από μία εβδομάδα για το φινάλε των μεταγραφών των ελεύθερων παικτών στην Ελλάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα