Tάκης Τσιριγώτης: «Ξέρουμε τι συμβαίνει, ο Ιωνικός μας δεν λύγισε ποτέ»

Tάκης Τσιριγώτης: «Ξέρουμε τι συμβαίνει, ο Ιωνικός μας δεν λύγισε ποτέ»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Tάκης Τσιριγώτης: «Ξέρουμε τι συμβαίνει, ο Ιωνικός μας δεν λύγισε ποτέ»

bet365

Ενωτικό μήνυμα από τον Τάκη Τσιριγώτη, ο οποίος με τοποθέτησή του δηλώνει τη βεβαιότητά του ότι η ομάδα θα ανακάμψει και θα βρει το δρόμο της.

Ύστερα από πέντε αγωνιστικές, ο Ιωνικός είναι τελευταίος με μόλις έναν βαθμό. Η ομάδα, παρόλο που έχει ενισχυθεί σημαντικά με την διοίκηση Τσιριγώτη να έχει κάνει υπερβάσεις παίρνοντας παίκτες όπως οι Λοβέρα, Μεντόσα και Άοσμαν, ακόμη δεν έχει έρθει έστω μία νίκη.

Ο εκ των ιδιοκτητών της ομάδας, Τάκης Τσιριγώτης, ωστόσο είναι βέβαιος πως η εικόνα της ομάδας θα αλλάξει άμεσα και πως μαζί με τον κόσμο θα έρθουν οι επιτυχίες για να ξεκολλήσει η ομάδα από τον πάτο της βαθμολογίας.

Το μήνυμα του Τάκη Τσιριγώτη:

«Θέλω να γράψω λίγα πράγματα για ορισμένους... Η ΠΑΕ Ιωνικός, η διοίκηση και το προπονητικό team ξέρει πολύ καλά τι συμβαίνει στην ομάδα και δεν έχει ακόμη την απόδοση που θα έπρεπε, ενώ έχει υπερβεί από πέρυσι το αγωνιστικό budget κατά πολύ, θα έλεγα. Να είστε σίγουροι όλοι πως η ομάδα θα βρει το δρόμο της όπως πέρυσι. Γιατί όλοι σχεδόν είναι από πέρυσι στην ομάδα και συν έξτρα καλούς παίκτες!

Τέλος, θέλω νά ευχαριστήσω τον κόσμο τον απλό και τους Rangers που Με την την ασταμάτητη φωνή τους για άλλη μια φορά έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο Πανθεσσαλικό στάδιο! Στηρίζουμε παίκτες, προπονητή, staff και εμείς μέχρι θανάτου τον Ιωνικό που δείχνουμε στον 5 χρόνο σχεδόν χρόνο που είμαστε στην ομάδα ότι δεν τα παρατάμε ποτέ! Όλοι, λοιπόν, μαζί γιατί στις δύσκολες στιγμές και καταστάσεις ο Ιωνικός μας ποτέ δεν λύγισε! Ενωτικά και όλα Μπλε!!!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα