Χάμες Ροντρίγκες: Τι έκανε ο Κολομβιανός στο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό

Χάμες Ροντρίγκες: Τι έκανε ο Κολομβιανός στο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό

Χάμες Ροντρίγκες: Τι έκανε ο Κολομβιανός στο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό

bet365

Τι έκανε ο Χάμες Ροντρίγκες στα 72 λεπτά που αγωνίστηκε, πώς φαίνεται μέσα από τους αριθμούς ότι ο Κολομβιανός σούπερ σταρ θέλει παιχνίδια για να βρει ρυθμό και γιατί η χθεσινή του εικόνα αφήνει υποσχέσεις για το (άμεσο) μέλλον. Η γλώσσα του WyScout μάς λέει την αλήθεια.

Στις 15 Σεπτεμβρίου ο Ολυμπιακός έκανε επίσημο το δεύτερο τεράστιο μπαμ του, με την ανακοίνωση της μεταγραφής του Χάμες Ροντρίγκες.

Τρεις μέρες μετά, ο Κολομβιανός σούπερ σταρ παίρνει φανέλα βασικού στο ματς με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης», χωρίς ουσιαστικά να έχει κάνει κανονική προπόνηση. Χωρίς να γνωρίσει τους συμπαίκτες του καλά καλά. Παρόλα αυτά μπήκε ως 10άρι πίσω από τον Ελ Αραμπί.

Στα 72 λεπτά που έπαιξε τι κατάφερε να κάνει; Τα στατιστικά του WyScout μάς βοηθούν να καταλάβουμε την επίδραση που είχε στο παιχνίδι των πρωταθλητών Ελλάδας.

Οι επιτυχημένες ενέργειές του άγγιξαν το ποσοστό του 48% (27/56), ενώ η μοναδική φορά που απείλησε την εστία του Κουέστα, ήταν στο 64' όταν έπιασε ένα μονοκόμματο αριστερό σουτ στην κίνηση με την μπάλα να σκάει πρώτα στο χορτάρι και μετά να φεύγει άουτ.

Από εκεί και πέρα, η μπάλα πέρασε ουκ ολίγες φορές από τα πόδια του. Η ακρίβεια στις πάσες του άγγιξε το ποσοστό του 75%. Συγκεκριμένα, από τις 32 πάσες του οι 24 ήταν επιτυχημένες.

α

Στις πέντε μακρινές μπαλιές που επιχείρησε (μεταβιβάσεις), οι τέσσερις βρήκαν το στόχο (80%).

α

Στο επιθετικό τρίτο βοήθησε την ομάδα του, έχοντας πέντε μπαλιές σ' αυτό.

α

  • Η καλή στιγμή για την ομάδα του, από το δικό του πόδι ήρθε στο 7'. Από τη δική του μπαλιά, ο Ελ Αραμπί έστρωσε για τον Μπιέλ κι ο Ισπανός με το σουτ του στην κίνηση έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κουέστα.
  • Η σέντρα που επιχείρησε ήταν στο 2' όταν αυτή κόπηκε από την άμυνα των γηπεδούχων.

Στις 15 μονομαχίες που έδωσε κέρδισε μόλις τις 2. Ετσι κι αλλιώς, ο Κολομβιανός δεν είναι για να... δαγκώνει τον αντίπαλο, αλλά για να δημιουργεί.

α

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα