ΟΦΗ: Επιστροφή στη Superleague μετά από 2,5 χρόνια για τον Γκερέρο

Newsroom
ΟΦΗ: Επιστροφή στη Superleague μετά από 2,5 χρόνια για τον Γκερέρο

bet365

Στο βασικό σχήμα του ΟΦΗ για το ματς με τον ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Άνχελ Γκερέρο, ο οποίος θα αγωνιστεί στη Superleague για πρώτη φορά μετά από 2,5 χρόνια.

Σε μία πολύ σημαντική κίνηση προχώρησε ο ΟΦΗ αποκτώντας τον Άνχελ Γκερέρο ως ελεύθερο από την Ίμπιζα.

Ο 32χρονος φορ επέστρεψε μετά από 2,5 χρόνια στην Ελλάδα, όταν φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού, κατακτώντας ένα κύπελλο.

Ο Νίκος Νιόπλιας αποφάσισε να του δώσει κατευθείαν φανέλα βασικού κόντρα στον ΠΑΟΚ και ο Ισπανός επιθετικός θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στη Superleague μετά τις 12 Γενάρη του 2020.

Τότε, είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς των Πειραιωτών κόντρα στη Λαμία. Παράλληλα, ο Έλληνας κόουτς έχει και τον Λουίς Περέα στο βασικό σχήμα, ο οποίος κάνει επίσης το ντεμπούτο του με τον ελληνικό σύλλογο.

Συγκεκριμένα ο κρητικός σύλλογος, σε σχήμα 3-5-2, ξεκινάει με τον Στέφενς στο τέρμα και τριάδα στην άμυνα τους Πασαλίδη, Βούρο και Διαμαντή, μπακ-χαφ θα είναι οι Λάρσον και Μπαλογιάννης. Στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Μεγιάδο με τον Περέα και τον Ντιουσέ ενώ Ντικό και Γκερέρο θα είναι στην επίθεση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα