Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα: Ούτε ο Σπόραρ μπόρεσε να συνεχίσει μετά τη σύγκρουση με τον Σούλη (vid)

Newsroom
Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα: Ούτε ο Σπόραρ μπόρεσε να συνεχίσει μετά τη σύγκρουση με τον Σούλη (vid)

bet365

Η δυνατή σύγκρουση του Βασίλη Σούλη με τον Αντράζ Σπόραρ, εκτός από τον πορτιέρε, έθεσε νοκ-άουτ και τον επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Αντράζ Σπόραρ είχε μία πολύ άσχημη σύγκρουση με τον Βασίλη Σούλη.

Το αποτέλεσμα ήταν ο Έλληνας πορτιέρε να μείνει στο έδαφος και να μεταφερθεί αμέσως στο νοσοκομείο, με τον Αθανασίου να παίρνει τη θέση του στον αγωνιστικό χώρο.

Από την άλλη, ο Σλοβένος φορ ζήτησε να συνεχίσει αλλά εν τέλει δεν μπορούσε να αγωνιστεί. Συγκεκριμένα, στο 35ο λεπτό, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έκατσε στο έδαφος καθώς ζαλιζόταν, με αποτέλεσμα να περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου και να πάρει τη θέση του ο Ιωαννίδης.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα