Αναστασίου: «Είχαμε ευκαιρίες, όμως εάν δεν τις αξιοποιούμε έχουμε πρόβλημα» (vid)

Newsroom
Αναστασίου: «Είχαμε ευκαιρίες, όμως εάν δεν τις αξιοποιούμε έχουμε πρόβλημα» (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αναστασίου στάθηκε και στην εικόνα του Παναιτωλικού αλλά και σε εκείνη της ΑΕΚ μετά την ήττα της ομάδας του με σκορ 2-0.

Ο Αναστασίου μετά το 0-2 στο Παναιτωλικός - ΑΕΚ επισήμανε στη COSMOTE TV: «Θέλω να πω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Στα μάτια μου ήταν πολύ καλύτερη από τα προηγούμενα παιχνίδια της. Είχαμε ένα πλάνο εμείς. Θέλαμε να το ακολουθήσουμε.

Σε μία στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε γκολ. Είχαμε ευκαιρίες, όμως εμείς εάν δεν τις αξιοποιούμε έχουμε πρόβλημα. Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Όμως θα πρέπει να πατήσουμε περισσότερο στη… γη. Ειδικά μεσοεπιθετικά είχαμε θέματα. Έχουμε διακοπή τώρα και πρέπει να δουλέψουμε και να παρουσιαστούμε καλύτεροι στην επιστροφή. Πρέπει να δουλέψουμε και στην άμυνα αν θέλουμε να πάμε στο επόμενο επίπεδο. Δεν έχω παράπονα από τα παιδιά. Έδωσαν το μάξιμουμ και συγχαρητήρια στον κόσμο».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα