Ολυμπιακός: Ο Ζίνκερναγκελ εξήγησε πως έγινε η μεταγραφή του στη Σταντάρ Λιέγης

Ολυμπιακός: Ο Ζίνκερναγκελ εξήγησε πως έγινε η μεταγραφή του στη Σταντάρ Λιέγης

Newsroom
Ολυμπιακός: Ο Ζίνκερναγκελ εξήγησε πως έγινε η μεταγραφή του στη Σταντάρ Λιέγης

bet365

Ο Δανός άλλοτε πλέον παίκτης του Ολυμπιακού σε δηλώσεις του που φιλοξενήθηκαν στον Τύπο της πατρίδας του προχώρησε σε αποκαλύψεις για τη μεταγραφή του. 

Ο Ζίνκερναγκελ παρότι είχε αποκτηθεί για βασικός στον Ολυμπιακό επί Μαρτίνς και πήρε το Νο10 τελικώς αποχώρησε για να πάει δανεικός στη Σταντάρ Λιέγης. Ο Δανός μεσοεπιθετικός που είχε μιλήσει στο Βέλγιο για Μαρτίνς και Κορμπεράν - και ενώ είχε προκληθεί ένα... μπέρδεμα καθώς δημοσιεύτηκαν διαφορετικές δηλώσεις του για το ίδιο πράγμα - επιχείρησε να εξηγήσει το τι συνέβη σε τοποθετήσεις του στον Τύπο της Δανίας.

«Ναι, εάν το δει κανείς απ' έξω είναι σαν κάτι... χαοτικό ως προς την κατάστασή μου. Μπορεί να μην βγάζει νόημα. Όμως ένας βασικός λόγος που δεν συνέχισα στον Ολυμπιακό ήταν πως ο προπονητής που με έφερε αποδεσμεύτηκε ή εάν θέλετε απολύθηκε. Ήλπιζα πως ο κόουτς θα έμενε περισσότερο.

Ο κόουτς Μαρτίνς υπήρξε μέρος της ιστορίας του Ολυμπιακού και ήταν εκεί για μεγάλο διάστημα. Για το πιο μεγάλο διάστημα, για σχεδόν περισσότερες από 4 σεζόν. Δεν ήταν εύκολο για μένα, όμως ο Ισπανός τεχνικός που ήρθε μετά μου είπε πως θα ήμουν και για αυτόν σημαντικός», επισήμανε αρχικά.

Στη συνέχεια τόνισε πως «έπαιξα και στα επόμενα ματς και σκόραρα στην Ευρώπη. Μάλιστα ήταν ένα σημαντικό γκολ. Ήταν ματς με τη Σλόβαν, πολύ σημαντικά για όλη την ομάδα. Όμως τα πράγματα άλλαξαν. Μπορεί ο νέος κόουτς να ένιωσε παραπάνω πίεση γιατί σε μια σειρά τεσσάρων ή πέντε αγώνων δεν νικούσαμε. Με τη Σλόβαν περάσαμε στα πέναλτι.

Οπότε έπρεπε να έρθουν νέοι παίκτες. Με έκπληξη μου μεταφέρθηκε πως επειδή θα έρθουν νέοι παίκτες δεν θα είμαι πια στα βασικά πλάνα. Εάν αυτό δεν με κάλυπτε θα έπρεπε να βρω μία λύση. Εγώ το καταλαβαίνω. Είναι επιλογή του προπονητή. Ο κόουτς αποφασίζει.

Ήταν 19.00 το απόγευμα την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Αυτές οι αποφάσεις λαμβάνονται σε κλάσματα δευτερολέπτων. Την επόμενη μέρα είχα μάθει πως δεν θα ήμουν στην ευρωπαϊκή λίστα.

Προσωπικά είχα απορρίψει μεγάλα clubs για να πάω στον Ολυμπιακό και ήθελα προφανώς να παίζω στην Ευρώπη. Από τη στιγμή που δεν θα έπαιζα σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και δεν είχα τόσο χρόνο στην Ελλάδα δεν έβλεπα λόγο να μείνω. Εάν ο νέος προπονητής μου ζητούσε να μείνω θα έμενα αλλά τελικώς στη συζήτηση που κάναμε μου τονίστηκε πως θα ήταν το ιδανικότερο να έβρισκα ομάδα.

Το μεταγραφικό παράθυρο στο Βέλγιο ήταν ακόμα ανοιχτό. Ήξερα τον προπονητή και είναι ένα καλό Πρωτάθλημα, όπου οι Δανοί πηγαίνουν καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος με τη λύση που δόθηκε σε μία κατάσταση που δεν ήταν εύκολη για μένα. Η Σταντάρ είναι και αυτή μία μεγάλη ομάδα και θέλω να τη βοηθήσω να επιστρέψει στην κορυφή».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα