Μπιφουμά: «Αγαπώ να παίζω ποδόσφαιρο» (vid)

Μπιφουμά: «Αγαπώ να παίζω ποδόσφαιρο» (vid)

Newsroom
Μπιφουμά: «Αγαπώ να παίζω ποδόσφαιρο» (vid)

bet365

Ο Τιενβί Μπιφουμά υπέγραψε στον ΟΦΗ και... σκιαγράφησε τον εαυτό του και το πώς αντιλαμβάνεται το ποδόσφαιρο.

Το «στίγμα» του ως παίκτης του ΟΦΗ έδωσε ο Τιενβί Μπιφουμά, καθώς ο 30χρονος μίλησε στο κανάλι της ομάδας αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τους Κρητικούς. «Είμαι όπως τα παιδιά, είμαι πολύ ενθουσιασμένος επειδή, πάνω απ’ όλα, αγαπώ να παίζω ποδόσφαιρο. Δεύτερον επιστρέφω στην Ευρώπη και επίσης χαίρομαι για το ότι η οικογένεια μου μπορεί να έρθει να με δει στο γήπεδο. Εχω παιδιά και είναι σημαντικό για μένα να τους δείξω την αγάπη και τον σεβασμό», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Κονγκολέζος μεσοεπιθετικός.

Και συνέχισε. «Είμαι ενθουσιασμένος που αποτελώ μέλος αυτής της οικογένειας και του club. Στόχος μου είναι να κάνω το καλύτερο και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου επειδή ξέρω ότι μπορώ να τους βοηθήσω. Θα δουλέψω πάνω σε αυτό και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να πετύχω τον στόχο».

@Photo credits: OFI FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα