ΑΕΚ: Παίρνει δανεικό με οψιόν αγοράς τον Ζίνι που προορίζεται για τη δεύτερη ομάδα

ΑΕΚ: Παίρνει δανεικό με οψιόν αγοράς τον Ζίνι που προορίζεται για τη δεύτερη ομάδα

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Παίρνει δανεικό με οψιόν αγοράς τον Ζίνι που προορίζεται για τη δεύτερη ομάδα

bet365

Η ανγκολέζικη Πριμέιρο ντε Αγκόστο έκανε γνωστές τις λεπτομέρειες της συμφωνίας με την ΑΕΚ για τη μεταγραφή του 20χρονου φορ Ζίνι, ο οποίος προορίζεται για τη δεύτερη ομάδα της Ένωσης.

Η ΑΕΚ είναι γνωστό ότι έχει φτάσει σε συμφωνία με την Πριμέιρο ντε Αγκόστο για την απόκτηση του Ανγκολέζου επιθετικού Ζίνι, ο οποίος θα ενταχθεί στην ΑΕΚ Β'. Το τελευταίο διάστημα οι δύο πλευρές ρύθμιζαν τα διαδικαστικά προκειμένου να προχωρήσει η μετακίνηση του 20χρονου φορ, με τον ανγκολέζικο σύλλογο να ανακοινώνει και επίσημα τη μεταγραφή καθώς και τις λεπτομέρειες του deal.

Όπως γνωστοποίησε λοιπόν η Πριμέιρο ντε Αγκόστο, ο Ζίνι παραχωρείται στην ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς, με την Ένωση να έχει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει τη ρήτρα ως τον Φεβρουάριο του 2023. Σύμφωνα με όσα επισημοποίησε ο ανγκολέζικος σύλλογος, η ΑΕΚ σε περίπτωση που πληρώσει το ποσό για την αγορά του Ζίνι, τότε θα αποκτήσει το 80% των δικαιωμάτων του με την Πριμέιρο ντε Αγκόστο να διατηρεί το 20%.

Ο Ζίνι αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ποδοσφαίρου της Ανγκόλας, μετρώντας μάλιστα έξι συμμετοχές και τρία γκολ με την Εθνική ομάδα της χώρας. Σε συλλογικό επίπεδο σε 25 εμφανίσεις μετράει 12 γκολ και η πρόθεση που υπάρχει, όπως είχαμε σημειώσει και πρόσφατα, είναι να ενσωματωθεί αρχικά στη δεύτερη ομάδα των κιτρινόμαυρων.

Τη δεδομένη στιγμή ο Ζίνι φέρεται να διευθετεί τις τελευταίες λεπτομέρειες που σχετίζονται με το ταξίδι του και αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να ταξιδέψει στην Αθήνα από τη στιγμή που ο σύλλογός του επιβεβαίωσε πλέον τη μετακίνησή του στην ΑΕΚ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα