Σβαμπ: «Θα πρέπει να τελειώνουμε πιο νωρίς τα παιχνίδια»

Newsroom
Σβαμπ: «Θα πρέπει να τελειώνουμε πιο νωρίς τα παιχνίδια»

bet365

Ο Στέφαν Σβαμπ μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας στάθηκε στο ότι θα πρέπει η ομάδα του να τελειώνει πιο νωρίς τα ματς, ενώ ευχήθηκε να είναι όλα καλά με τον Κοτάρσκι.

Ο Αυστριακός μέσος που για λιγότερο από λεπτό κάθισε στο τέρμα του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με την Λαμία μετά τον τραυματισμό του Κοτάρσκι, μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπως και τα άλλα. Όσο για τον Ντομινίκ ευχόμαστε όλοι να είναι καλά και να έχει γρήγορη αναρρώσει».

Για τη δική του εμπειρία στο τέρμα σημείωσε «Έχω εμπειρία στη θέση του τερματοφύλακα, γιατί σαν παιδί έπαιζα σε αυτή τη θέση, αλλά δε χρειάστηκε για πολύ ήταν μόνο 30 δευτερόλεπτα. Μετά τον τραυματισμό είχα χρόνο να μιλήσω με τον Ζίβκο και με τον προπονητή. Δεν είμαι νέος στην ομάδα και ξέρω να διαχειρίζομαι τέτοιες καταστάσεις. Η αλήθεια είναι πως συμφωνώ με τον κοουτς, γιατί παίρνουμε τα αποτελέσματα. Θα πρέπει να αρχίσουμε να τελειώνουμε να παιχνίδια νωρίτερα. Ήταν δύσκολα τα παιχνίδια που δώσαμε και θα ακολουθήσουν κι άλλα. Υπάρχει ανταγωνισμός και όλοι παλεύουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα