Ατιένθα: «Δεν έχουμε δημιουργήσει ξανά τόσες ευκαιρίες»

Newsroom
Ατιένθα: «Δεν έχουμε δημιουργήσει ξανά τόσες ευκαιρίες»

bet365

Στις ευκαιρίες που δημιούργησε ο Αστέρας Τρίπολης στάθηκε ο Πίτσου Ατιένθα παρά την ήττα από τον Άρη με 2-0.

Ο Άρης κατάφερε να φύγει με τη νίκη από την Τρίπολη, νικώντας τον τοπικό Αστέρα με 2-0, σε ένα ματς γεμάτο ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες.

Ο Πίτσου Ατιένθα έδωσε βάρος στις τελικές προσπάθειες της ομάδας του, με το γεγονός πως οι «κίτρινοι» ευστόχησαν, να είναι αυτό που έκανε τη διαφορά.

«Είμαι σίγουρα λυπημένος για το αποτέλεσμα, αλλά είμαι ευχαριστημένος γιατί ήμασταν αρκετά παραγωγικοί, σε κανένα άλλο ματς δεν είχαμε τόσες ευκαιρίες. Το σημείο κλειδί είναι ότι ενώ δημιουργήσαμε τόσες ευκαιρίες, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, αντίθετα με τον αντίπαλο μας».

Για το αν πρέπει να δουλέψουν κάτι συγκεκριμένο οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα: «Το να κάνεις φάσεις είναι το πιο δύσκολο πράγμα, μπορεί να έχει να κάνει και με θέμα τύχης. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και σίγουρα τα γκολ που δεν ήρθαν σήμερα θα έρθουν».

@Photo credits: asterastripolis.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα