Ο Βόλος ανακοίνωσε τον δανεισμό του Νοκέρτ

Ο Βόλος ανακοίνωσε τον δανεισμό του Νοκέρτ

Newsroom
Ο Βόλος ανακοίνωσε τον δανεισμό του Νοκέρτ

bet365

Η μεγάλη μεταγραφή του Βόλου είναι γεγονός με τους κυανέρυθρους να ανακοινώνουν τον δανεισμό του Αντονί Νοκέρτ για ένα χρόνο από τη Φούλαμ.

Και επίσημα παίκτης του Βόλου είναι πλέον ο Αντονί Νοκέρτ, για τον οποίο η ομάδα της Μαγνησίας είχε φτάσει σε οριστική συμφωνία με τη Φούλαμ.

Οι Βολιώτες ολοκλήρωσαν τον δανεισμό του 30χρονου Γάλλου μεσοεπιθετικού για ένα χρόνο και ανακοίνωσαν την απόκτησή του, προσθέτοντας έτσι στο δυναμικό της ομάδας έναν σημαντικό ποδοσφαιριστή που αναβαθμίζει κι άλλο τη μεσοεπιθετική γραμμή.

Ο Νοκέρτ θα βρίσκεται από σήμερα Σάββατο (10/9) στην Ελλάδα και την Κυριακή (11/9) αναμένεται να πάει στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει το εκτός έδρας ματς του Βόλου με τον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση του Βόλου:

Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την μεταγραφή του 30χρονου Γάλλου μεσοεπιθετικού Αντονί Νοκέρτ για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού από τη Φούλαμ.

Ο Νοκέρτ ξεκίνησε την καριέρα του στην Γκινγκάμπ και στη συνέχεια φόρεσε τις φανέλες των Λέστερ, Σταντάρ Λιέγης και Μπράιτον πριν πάρει μεταγραφή στη Φούλαμ το καλοκαίρι του 2020.

Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει τον Αντονί Νοκέρτ στην οικογένεια της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα